Konektivita a displej

Tu sa nachádza všetko potrebné, až na skoro večne chýbajúce NFC, ktoré čínski výrobcovia proste ignorujú.

Nájdeme tu Bluetooth 4.0, Wi-Fi Dual band (2,5 GHz / 5 GHz), voLTE, LTE pripojenie cat.6 aj s našim 800 MHz pásmom a možnosťou sťahovania až do 300 Mbps.

Lokalizácia pomocou GPS / Glonass je rýchla a presná. Nezistil som žiadne výpadky, alebo problémy so silou signálu. Všetko je tak, ako má byť.

Nezabudlo sa ani na 3,5 mm konektor pre pripojenie slúchadiel, aj keď v prípade modelu Apollo sa bude hudba počúvať pravdepodobne cez USB-C konektor, ktorý sľubuje Hi-Fi hudobný zážitok.

 

Poďme ale k pýche prístroja, a tým je displej. Vernee pri modeli Apollo vsádza na 5,5-palcový QHD LCD LTPS displej so širokým farebným gamutom až 95% a vysokou svietivosťou 500 nitov s kontrastným pomerom 1:1500. Hustota pixelov je 538 ppi.

Panel má vynikajúce pozorovacie uhly a oproti AMOLED panelom krásnu bielu a reálne nepresaturované farby. Pre VR proste dokonalý. Rámiky okolo displeja sú tenké a brady sú súmerné.

Jas v automatickom režime ja dostatočne nízky pre pohodlné čítanie v noci a cez deň krásne čitateľný aj na priamom slnku. Priamo v nastaveniach sa dá doladiť displej k preferenciám požívateľa. Nastavenie zahŕňa aj Blue Light Defender pre odstránenie modrého svetla pre ešte pohodlnejšie čítanie, napríklad pred spaním.

Obsah recenzie

  1. Unboxing
  2. Konštrukcia a hardvér
  3. Konektivita a displej
  4. Batéria, fotoaparát a zvuk
  5. Verdikt

Značky:
1 2 3 4 5

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.