Potvrdzuje to fotografia prezentačného modulu.

Pred časom sme mohli vidieť náznaky toho, že aj trio smartfónov Galaxy S10, môže podporovať reverzné nabíjanie. Práve to sa pri smartfónoch prvýkrát objavilo pri Huawei Mate 20 Pro. Aktuálne sa môžeme pozrieť na dôkaz, ktorý potvrdzuje, že táto funkcia sa skutočne objaví na pripravovaných zariadeniach kórejského výrobcu.

Štítok ovládača, pri jednej z funkcií, prezrádza možnosť “bezdrôtového zdieľania batérie” (doslovný preklad z kórejčiny). V hornej časti demo ovládača je nápis, ktorý nabáda na použitie, pre spustenie jednej z hlavných funkcií pripravovaného smartfónu.

Prvé tri tlačidlá aktivujú prehrávanie úvodného produktového videa, ako aj ďalšieho videa o displeji a čítačke odtlačkov prstov. Videá v poradí ďalej odhalia fungovanie trojice fotoaparátov a v spodnej časti sa nachádza aj posledná možnosť, ktorá informuje práve o možnosti reverzného nabíjania.

Aspoň nateraz ostáva nezodpovedanou otázkou to, aká technológia reverzného nabíjania sa v prípade rodiny Galaxy S10 použije. Huawei Mate 20 Pro podporuje Qi nabíjanie, pričom využitie v prípade Samsungu nie je moc praktické. Galaxy Watch a ani Gear IconX tento štandard nepodporujú.

Viac sa určite dozvieme 20. februára, na predstavení všetkých horúcich noviniek z dielne Samsungu.

Zdroj: TechStatic

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10 v prvých testoch: Dýcha iPhonom na chrbát (doplnené)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.