Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe predstavuje tento týždeň na veľtrhu ISE 2023 v Barcelone v stánku E600 v hale 3 jedinečný výber najnovších zobrazovacích technológií.

Na najväčšej a najvýznamnejšej svetovej výstave pre dodávateľov AV a systémovej integrácie predstaví spoločnosť Sharp/NEC široký výber a širšie odborné znalosti, ktoré prinášajú dve popredné značky pod jednou vlajkou. Návštevníci budú mať možnosť vidieť, ako spoločnosť Sharp/NEC uvádza do života svoju „lasting vision“, ktorej hlavnými piliermi sú dlhá životnosť a vysoká kvalita, ktoré sa odrážajú v produktoch, riešeniach a službách, ktoré vydržia.

Medzi najdôležitejšie nové produkty v stánku Sharp/NEC patria:

  • najnovšie vizuálne technológie pre riadiace a dohľadové pracoviska vrátane najnovšej aktualizácie softvéru Hiperwall vo verzii 8.0 v riešeniach ovládania videostien na báze IP, ktorá prináša výkonné funkcie, ktoré výrazne zlepšujú integritu obsahu, bezpečnosť, výkon systému a zdieľanie obsahu
  • pôsobivé riešenie dvLED v centre pozornosti v stánku so zakriveným displejom demonštrujúcim kreatívnu flexibilitu tejto technológie
  • najmodernejšie technológie na stretnutia a spoluprácu pre hybridné pracovné postupy, ktoré uľahčujú scenáre Bring Your Own Meeting a podporujú bezproblémové zážitky na dnešnom agilnom pracovisku
  • nadčasové, flexibilné a škálovateľné zobrazovacie riešenia pre aplikácie Signage
  • najnovšia technológia laserovej projekcie s profesionálnymi možnosťami integrácie 
  • komplexné AV riešenia s partnermi Sharp/NEC: Abstracta, AirServer, Bose Pro, FlatFrog, Huddly, Neat a Cisco Webex

„Posledných niekoľko rokov sa nieslo v znamení zmien, a to tak pre nás v spoločnosti Sharp/NEC, ako aj pre celý AV priemysel. O to viac sa tešíme, že sa na veľtrh ISE v roku 2023 vrátime, aby sme s našimi partnermi a zákazníkmi diskutovali nielen o aktuálnych trendoch, ale aj o výzvach a potenciálnych riešeniach a získali ich spätnú väzbu na naše najzaujímavejšie riešenia prezentované na výstave. Tešíme sa na návštevníkov nášho stánku na ISE, ktorí sa budú môcť presvedčiť o trvalej vízii spoločnosti Sharp/NEC,“ hovorí Ian Barnard, senior viceprezident pre marketing a produktový manažment spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe.

Ďalšie informácie o stánku alebo registráciu na prehliadku stánku so sprievodcom nájdete na webovej stránke venovanej veľtrhu ISE alebo si prečítajte náš najnovší blog: „Nemôžeme sa dočkať, kedy vás uvidíme v Barcelone!“ – Sharp NEC Display Solutions.

Sledujte nás na LinkedIn a Twitteri, aby ste mali prehľad o všetkých najnovších novinkách spoločnosti Sharp NEC Display Solutions v regióne EMEA. Ak sa chcete dozvedieť najnovšie informácie z ISE, sledujte hashtag #ISE2023.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.
Na vybrané projektory sa vzťahuje predĺžená bezplatná záruka výrobcu až na 5 rokov od registrácie na základe akcie do marca 2023, podmienky nájdete TU.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: