Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Podľa prieskumu 64 % maloobchodníkov profituje z väčšej angažovanosti zákazníkov prostredníctvom digitálnej zobrazovacej reklamy.

Zlepšenie služieb zákazníkom (57 %), zvýšenie príležitostí pre upselling a cross-selling (43 %) a zlepšenie brandingu (43 %) – to všetko sú výhody, ktoré si maloobchodníci jasne uvedomujú a sú presvedčení o kľúčovej úlohe, ktorú digitálna reklama zohráva v ich obchodnom úspechu (Digital Signage Trends 2019).

V podnikovom a vzdelávacom sektore poskytujú displeje digital signage dôležitý komunikačný dosah v reálnom čase pre návštevníkov, zamestnancov a študentov. Podobné výhody sa prejavujú v mnohých prevádzkových prostrediach. Najmä vzhľadom na obrovské požiadavky vyplývajúce z celosvetovej pandémie covid19 od roku 2020 ponúkajú digitálne informačné displeje obrovskú výhodu pri informovaní zákazníkov o aktuálnych bezpečnostných predpisoch a riadení toku zákazníkov.

Sharp/NEC MediaPlayerZdroj: Sharp/NEC
Sharp/NEC MediaPlayer

Intuitívne riešenie plug & play pre digitálnu reklamu

Digital signage reaguje na mnohé požiadavky a početné zdroje vstupov. Prehrávač NEC MediaPlayer poskytuje možnosť dodať systém, ktorý je robustný a prispôsobiteľný meniacim sa potrebám na vertikálnych trhoch, ako je maloobchod, reštaurácie rýchleho občerstvenia, informácie v reálnom čase a firemné prostredie. Iniciovanie efektívnej komunikácie s cieľovou skupinou nebolo nikdy jednoduchšie na plánovanie, inštaláciu a prevádzku vďaka neustále aktualizovaným informáciám a bezproblémovému prispôsobeniu a plánovaniu zobrazovania obsahu na digitálnych plochách v reálnom čase.

Digitálna reklama a informácie v reálnom čase

Software NEC MediaPlayer je integrovaný vo všetkých súpravách MPi3 série V a MPi4 série Message a je predinštalovaný aj vo výpočtových moduloch Raspberry Pi. Tento modulárny MediaPlayer SoC poskytuje intuitívne plug and play riešenie digitálnej reklamy, ktoré sa ľahko spravuje a dokáže používateľov viesť k vytváraniu výkonných vizuálnych zážitkov. Interná 32GB vstavaná pamäť umožňuje ukladať veľké množstvo obrázkov a videí.

Software NEC MediaPlayer pracuje na jednom displeji alebo dokonca spája viac displejov do sústavy v rámci jednej siete. Software a služba sa dodávajú predinštalované a sú pre zákazníka spoločnosti NEC bezplatné

Vyberte si zo širokej škály mediálnych formátov s podporou prehliadača HTML5, ktoré uľahčujú kreatívnu tvorbu obsahu pre rôzne požiadavky. Pomocou jedinej užívateľsky prívetivej ponuky môžete spravovať prehrávač NEC MediaPlayer aj displej prostredníctvom klienta prehliadača alebo diaľkového ovládania NEC Display, podľa toho, čo vám najviac vyhovuje.

Aj užívatelia, ktorí s prehrávačom ešte len začínajú, môžu vďaka intuitívnemu ovládaniu rýchlo spravovať viacero typov médií, plánovať a distribuovať video obsah.

Sharp/NEC MediaPlayerZdroj: Sharp/NEC
Sharp/NEC MediaPlayer

Intuitívne ovládanie

Prehrávač NEC MediaPlayer je založený na jednoduchosti. Bez ohľadu na predchádzajúce skúsenosti so systémami signage umožňuje riešenie spoločnosti NEC užívateľom dosiahnuť pútavé prehrávanie obsahu v priebehu niekoľkých minút po zapnutí:

  • K mnohým vstupným zdrojom možno ľahko pristupovať prostredníctvom ponuky na obrazovke.
  • Funkcia QuickPlay umožňuje jednoduchý výber obsahu na prehrávanie.
  • Obsah sa dá jednoducho usporiadať a presunúť, takže si môžete ľahko vytvoriť zoznam skladieb podľa vlastného výberu.

Toto riešenie digital signage spoločnosti NEC poskytuje jednu z najinteligentnejších kombinácií intuitívneho prehrávania médií s profesionálnym digitálnym zobrazením pre presvedčivé správy v maloobchodnom prostredí, v aplikáciách pre voľný čas a v múzeách, v reštauráciách rýchleho občerstvenia, v zdravotníctve, vo vzdelávaní, v pohostinstve, v podnikových informáciách a pri hľadaní digitálnych ciest v dopravných uzloch a na verejných miestach.

Výkonná a spoľahlivá prevádzka

Najnovšia generácia výpočtových modulov Raspberry Pi poskytuje vysoký výkon a sieťové funkcie, vďaka čomu sú ideálnym hostiteľom pre prehrávač NEC MediaPlayer a na bezproblémovú integráciu do displejov NEC pri zachovaní nízkej ceny. Výpočtový modul Raspberry Pi, zabudovaný do veľkoformátových displejov NEC radu ME, M, MA, C*, V a P a videostien radu UN, poskytuje dlhodobý výkon nezávislý od hostiteľského displeja, čím zabezpečuje budúce investície. Najnovší Compute Modul 4 ponúka 4GB pamäte RAM a vysokú úroveň zvýšenia výkonu. Aj pri maximálnom výkone zostáva tento modulárny SoC tichý vďaka pasívnemu chladeniu.

Spoľahlivosť je prvoradá, pretože partnerstvo medzi spoločnosťami NEC a Raspberry Pi prináša vynikajúce prehrávanie ostrého video obsahu pri bezkonkurenčnom pomere ceny a výkonu pre kritické aplikácie 24 hodín denne/7 dní v týždni.

Sharp/NEC MediaPlayerZdroj: Sharp/NEC
Sharp/NEC MediaPlayer

Úplná integrácia streamovania

Prehrávač NEC MediaPlayer umožňuje aj streamovanie informácií a webového obsahu digital signage cez UDP, HTTP alebo RTSP Stream a je validovaný pre multikanálové enkodéry série Matrox® Maevex 6100.

Viackanálové snímače Matrox® Maevex série 6100

Prehrávač NEC MediaPlayer ponúka inštalatérom digitálnych informačných tabúľ a systémovým integrátorom vysokokvalitnú, flexibilnú a škálovateľnú platformu na komplexné AV streamovanie cez LAN, WAN alebo internet. Kódery Matrox Maevex série 6100 dokážu paralelne prenášať viacero streamov 1080p60. Intuitívna vzdialená správa veľmi uľahčuje nastavenie a obsluhu. Prehrávače NEC MediaPlayer a Maevex série 6100 používajú rovnakú podporu streamingového protokolu.

Otvorenosť pre neobmedzené možnosti

Potreby sa menia a objavujú sa väčšie príležitosti. Prehrávač NEC MediaPlayer, ktorý je odolný voči budúcnosti, je škálovateľný, ponúka výkonné funkcie, veľké množstvo predinštalovaných aplikácií na zobrazovanie obsahu a je možné ho veľmi dobre prispôsobiť konkrétnym potrebám. Prehrávač NEC MediaPlayer umožňuje používateľom priamy prístup k špecializovaným systémom na správu obsahu alebo k systémom zameraným na aplikácie pri zachovaní rovnakého hardvéru a infraštruktúry, čo zaručuje konzistentnosť a bezpečnosť investície. Nasadenie rôznych systémov CMS nebolo nikdy jednoduchšie.

Sharp/NEC MediaPlayerZdroj: Sharp/NEC
Sharp/NEC MediaPlayer

Video prezentácia NEC MediaPlayer

Prezentačné systémy od softwarových partnerov spoločnosti NEC aplikované na RPi MPi4 si môžete pozrieť tu:

https://cenareo.com/, https://www.dise.com/, www.easescreen.com, https://www.yodeck.com/nec, https://info-beamer.com, www.kimeru.be, Loopsign.eu, Loopsign.eu, Loopsign.eu, www.wallin.tv

Podrobné technické informácie o Raspberry Pi CM4 nájdete TU.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/
– IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. – http://www.impromat.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.
Na vybrané projektory sa vzťahuje predĺžená bezplatná záruka výrobcu až na 5 rokov od registrácie na základe akcie do marca 2023, podmienky nájdete TU.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: