Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V každom byte alebo dome sú miesta, ktoré sú viac ako iné vystavené znečisteniu či poškodeniu.

Spravidla ide o steny v kuchyni, v zádverí alebo na chodbe či v celej detskej izbe. Odhodlané dieťa vyzbrojené farebnými ceruzkami skrátka predstavuje nebezpečenstvo pre všetky časti steny, kam dočiahne. Riešením sú umývateľné farby na stenu, vďaka ktorým nebudete musieť maľovať steny každý rok.

K dokonalosti nielen vymaľovaním stien

Na pekne vymaľovaných stenách jednoducho záleží. Tak, ako k modernému bývaniu v rodinnom dome patria hliníkové pergoly na záhradu, či moderne koncipovaná terasa, na dosiahnutie dobrého pocitu z priestoru a vnímanie jeho čistoty, sú dôkladne namaľované steny nevyhnutnosťou. Samozrejme, ani dokonalý náter na stenách nie je všetko, pre ešte lepší pocit z okolia domu sa môžete inšpirovať riešeniami z woodgarden.sk, ktoré dodajú terase ten správny punc.  

Maliarske práceZdroj: elements.envato
Maliarske práce

Nevyberajte len farbu náteru

Vráťme sa ale naspäť k stenám. V uplynulých rokoch sa s rôznymi farebnými odtieňmi na steny doslova roztrhlo vrece. Už zďaleka to nie je iba tradičná biela, v byte môžete mať pokojne každú jednu izbu vymaľovanú inými farbami. Kým svetlé farby miestnosť opticky zväčšia, sýte a teplé farebné tóny priestor zútulnia. Vyberať si môžete z desiatok rôznych odtieňov, nemenej dôležité však je vybrať si aj správny typ náteru.

Ak si v tomto smere neviete dať rady, ochotne vám pomôže každý profesionál zabezpečujúci maliarske práce Bratislava okolie, pretože práve maliari vedia aj o tých najnovších náteroch. Medzi najčastejšie odporúčané nátery patria tzv. umývateľné.

Maliari v BratislaveZdroj: elements.envato
Maliari

Ako už z ich názvu vyplýva, majú špeciálne zloženie, ktoré umožňuje ich jednoduchú údržbu a čistenie, vďaka čomu sa hodia na rizikové miesta. Takéto nátery sú o niečo drahšie, avšak dlhšie si zachovajú svoj pôvodný vzhľad, takže nebudete musieť maľovať tak často. Z umývateľného náteru na stene ľahko odstránite stopy po jedle, umelecké diela vašich ratolestí či rôzne šmuhy od topánok. O aplikácii umývateľného náteru na stenu sa neváhajte poradiť s https://www.malovanielux.sk a rovnako si môžete nechať poradiť aj pri výbere farebných odtieňov.

Značky: