Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Postavenie Deloitte Legal CE v rebríčku MergerMarket CEE Legal Advisors League Table sa výrazne zlepšilo. Podľa najnovšieho vydania sa sieť právnických kancelárií pod hlavičkou Deloitte Legal umiestnila medzi najlepšou dvadsiatkou kancelárii regiónu Central Europe.

Radikálne poskočenie o dvadsať pozícií oproti postaveniu v minulom roku na devätnáste miesto v rebríčku pre rok 2018 je výsledkom zdvojnásobenia celkového počtu transakcií uskutočnených v prvých 9 mesiacoch tohto roku. Naše zameranie sa a dôraz na oblasť fúzií a akvizícií v regióne strednej Európy počas uplynulého roka zaznamenali značný nárast povedomia o značke Deloitte Legal v tejto oblasti.

„Veľmi si vážime tento výsledok, pretože je dôkazom našich schopností a skúseností v oblasti fúzií a akvizícií a zároveň odráža náš silný regionálny záväzok v tejto oblasti. Sieť Deloitte Legal Central Europe má 360 právnikov v 14 krajinách a je súčasťou Deloitte Legal, globálnej siete s viac ako 2000 právnikmi v 81 krajinách,“ uviedol Larry Human, partner spoločnosti Deloitte.

Kompletný prehľad výsledkov nájdete tu:

http://www.mergermarket.com/pdf/MergermarketLegalLeagueTableReport.Q32018.pdf

Značky: