Aktuálne pre Xbox One, čoskoro pribudne aj verzia pre počítače.

Skákačka Ori and the Blind Forest od štúdia Moon Studios kladie dôraz na objavovanie a už od svojho minuloročného vydania chytila za srdcia všetkých Xbox One hráčov. Od 11. marca je dostupná vo vylepšenej verzii pre Xbox One s názvom Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Definitívna edícia sa čoskoro objaví aj vo verzii pre počítače.

Definitive Edition prináša niekoľko nových oblastí, nastavenia obtiažnosti a vylepšenia hrateľnosti, ktoré ocenia nováčikovia aj ostrieľaní fanúšikovia Ori. Nového obsahu nie je veľa, integráciu systému rýchleho presunu medzi jednotlivými lokalitami však považujeme za užitočné vylepšenie. Nová verzia neumožňuje import uložených pozícií z pôvodnej hry, takže si musíte dobrodružstvo Oriho zahrať celé a úplne od začiatku.

Súčasní majitelia Ori and the Blind Forest môžu na Definitve Edition upgradovať za 4,99 eura a noví hráči môžu siahnuť po plnej verzii za 19,99 eura, ktorá obsahuje aj pôvodnú hru. Fanúšikovia si čoskoro budú môcť zakúpiť aj oficiálne reklamné predmety.

Prečítajte si našu recenziu pôvodnej verzie:

Test touchIT: Ori and the Blind Forest je jedinečný zážitok

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit