HTC ponúkne slovenským fanúšikom jedinečnú príležitosť vyskúšať si pohľad do virtuálnej reality vďaka headsetu HTC Vive na podujatí NextGen Expo 2015.

Headset HTC Vive bude dostupný v stánku spoločnosti HTC, v HTC Playzóne na digitálno-lifestylovej show NextGen Expo 2015, ktorá sa uskutoční tento víkend (21. – 22. 11. 2015) v priestoroch nákupného centra Bory Mall v Bratislave. Vstup na akciu je bezplatný. V sobotu 21. novembra 2015 o 15:00 sa v HTC Playzóne navyše uskutoční aj prednáška o mobilných technológiách v podaní HTC experta Jana Dvořáka.

HTC Vive pracuje na platforme SteamVR a prenáša virtuálne svety z obrazovky počítača priamo do vášho domova. Ponúkne pohľady a zvuky natoľko živé a reálne, že zažijete cestovanie v čase a priestore bez akýchkoľvek obmedzení. Headset Vive bol vyvinutý v spolupráci so spoločnosťou Valve a beží na platforme SteamVR, takže veľa hier, ktoré využívajú jej schopnosti, budú už čoskoro k dispozícii prostredníctvom služby Steam.

Na NextGen Expo 2015 sa takisto objaví aj naša redakcia v zastúpení Ondreja Macka. Ondrej bude prednášať v sobotu o 11.00 o technologických vychytávkach.

HTC Vive sme už vyskúšali. Pozrite si video

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit