Garmin vívomove HR sú unikátne analógové inteligentné hodinky s fitness funkciami a miniatúrnym digitálnom displejom, ktorý sa využíva na zobrazenie nameraných údajov a tiež na informovanie o notifikáciách. Jeho výhodou je, že vďaka analógovému ciferníku máte neustále prehľad o aktuálnom čase.

Hodinky fungujú ako klasické hodinky a nestane sa vám, že by ste nevedeli určiť aktuálny čas, pretože vonku svieti slnko a displej nemá dostatočný jas. Výhodou je aj dlhšia výdrž na nabitie. Hodinky nám počas testovania vydržali na jedno nabitie necelých 5 dní so smart funkciami.

Garmin vívomove HR počítajú kroky, monitorujú vašu fyzickú aktivitu, spálené kalórie a tiež aj analyzujú spánok. K dispozícii je 5 základných profilov pre cvičenie – sledovanie chôdze, behu, kardio cvičení, silových cvičení a ostatných cvičení.

Na hodinkách oceňujeme aj neustále monitorovanie tepu. Po pripojení k aplikácii Garmin Connect v telefóne si môžete pozrieť detailný rozbor vášho tepu počas dňa. Hodinky tiež dokážu určiť stupeň stresu, obsahujú zabudovanú funkciu na krátke relaxovanie. Vtedy vás vizuálne a vibráciami navádzajú, ako správne dýchať, aby ste sa upokojili. Je to praktické.

Medzi inteligentné funkcie patrí digitálne zobrazenie času a aktuálneho dátumu, informácie o počasí a funkcie ako stopky, časovač a budík. Hodinky tiež zobrazujú notifikácie, avšak tie sú kvôli malým rozmerom trochu nepraktické. Na displeji vidíte maximálne 2÷3 slová. Čítať takýmto spôsobom email je nepraktické, avšak nie nemožné. Na druhej strane aspoň získate základnú informáciu o tom, kto vám píše.

Ako môžete Garmin vívomove HR vyhrať?

Vyhrať Garmin vívomove HR je jednoduché. Stačí ak do 11. 2. 2018 vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Vyhrať môžete jednu z 9 skvelých cien. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>

Značky: