S dobrou elektronikou si môžete vytvoriť skvelý wellness aj u vás doma.

Elektroniku si zvyčajne spájame s pomocníkmi v domácnosti, ktorých nájdeme v kuchyni či obývačke a uľahčujú nám bežný denný chod. Taká chladnička, umývačka riadu či robotický vysávač však nemusia byť kompletnou charakteristikou elektroniky vo vašej domácnosti. Elektronika sa totiž spája aj so starostlivosťou o vaše telo, nakoľko existuje množstvo produktov, s ktorými sa môžete postarať aj o seba.

Niekoľko elektronických pomocníkov, ktoré môžu vylepšiť aj vašu domácnosť, sme vybrali do nášho výberu TOP produktov, ktoré by vám nemali chýbať. Pozreli sme sa tak napríklad na fén na vlasy, no aj na masážne prístroje, ktoré by v žiadnom domácom wellness nemali chýbať. Či už teda patríte medzi tých, ktorí sa o seba starajú pravidelne, alebo ste si povedali že je čas na zmenu, pozrite sa na náš výber produktov.

Elektrický pilník na nechty ANLAN

Pilník na nechty ANLAN 5 v 1 je skvelým doplnkom pre vaše domáce wellness, s ktorým si môžete spríjemniť váš deň. Tento pilník ponúka na výber z dvoch rýchlostí a vďaka 5 zahrnutým tipom sa dá využiť na rôzne účely. Napája sa dvoma AAA batériami, takže túto vŕtačku môžete využiť aj nezávisle od vzdialenosti elektrickej zásuvky. Elektrický pilník ANLAN 5 v 1 si obľúbite ako nástroj, ktorým vykonávate manikúru či už sebe alebo svojim blízkym.

Cena: 23,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Pilník značky ANLANZdroj: top4mobile.sk
Pilník značky ANLAN

Masážny prístroj na oči ANLAN

Okrem prístroja na manikúru si do domácnosti môžete zaobstarať masážny prístroj na oči ANLAN 08-AYBA13-0GA, ktorý je skvelý na používanie v rôznych situáciách. Či už ste doma, v práci alebo na cestách, pomôže vám s problémami s únavou očí a uľahčí relaxáciu. Tento masážny prístroj disponuje aj niekoľkými režimami na nastavenie teploty či vibrácií a je pohodlný na nosenie. Bonusom je aj hravý dizajn pandy, ktorý jednoducho nie je nudný a obľúbite si ho.

Cena: 34,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Masážna maska ANLANZdroj: top4mobile.sk
Masážna maska ANLAN

Nástroj na starostlivosť o pleť ANLAN

Ak sa chcete komplexne postarať aj o svoju pleť, pozrite sa na nástroj ANLAN Waterproof Ultrasonic Peeling Device. Tento nástroj môže byť vaším pomocníkom v boji proti vráskam, čiernym bodkám, akné či nedostatočnej hydratácii. Nástroj je ľahký a ľahko sa ovláda, preto s ním nebudete mať problém vykonať čokoľvek, čo si len zmyslíte. Vďaka jeho kompaktnej konštrukcii ho môžete pokojne využívať doma, no aj na cestách.

Cena: 39,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

ANLAN nástroj na starostlivosť o tvárZdroj: top4mobile.sk
ANLAN nástroj na starostlivosť o tvár

Fén na vlasy ZHIBAI HL350

V neposlednom rade sa pozrieme aj na fén na vlasy, ktorý pochádza od značky ZHIBAI. Táto značka je súčasťou širokého ekosystému Xiaomi, nie je teda v tomto segmente neznáma. Samotný fén pracuje s výkonom 1800 W, pričom je skutočne tichý. Dizajn fénu je navyše elegantný a moderný, skvele tak zapadne do vašej domácnosti. ZHIBAI HL350 využíva ionizačnú technológiu, vďaka ktorej sú vlasy po vysušení jemné a hladké. Vytvorenie vášho vysnívaného účesu teda nebude žiadny problém.

Cena: 52,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

ZHIBAI HL350Zdroj: top4mobile.sk
ZHIBAI HL350

Toto bol náš výber elektroniky, ktorá by nemala chýbať vo vašej domácnosti. Starostlivosť o vaše telo je totiž dobrým spôsobom ako sa udržiavať v kondícii nielen tej fyzickej, no aj mentálnej. Ak by vás náš výber produktov zaujal, dávame do pozornosti aj ďalšie produkty, ktoré sme vyzdvihli v predchádzajúcich výberoch.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.