Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vďaka službe HOPIN KIDS môžu aj vaše deti doraziť do školy včas a bezpečne. HOPIN hľadá 500 rodičov, ktorí si chcú službu HOPIN KIDS na prepravu detí vyskúšať úplne zadarmo.

Po dlhom čase strávenom na home office a v režime dištančného vzdelávania prichádza ranný domáci zhon a lámanie svetových rekordov v behu na zástavku MHD alebo rodičom do auta.

Bezpečný návrat do školy

Vyučovanie sa opäť vracia do štandardného režimu. To okrem iného znamená, že rodičom budú stáť najbližších niekoľko týždňov vlasy dupkom. Ako zabezpečiť, aby dieťa do školy dorazilo načas a neprísť pri tom o rozum? Je bezpečné posadiť dieťa do taxíka a nechať odviezť niekým cudzím alebo ho radšej posadiť do preplnenej električky? Už dávno neplatí, že preprava v taxíku bez dohľadu rodiča je nebezpečná. Paradoxne, práve v taxíku sú vaše deti vo väčšom bezpečí, než pri ceste v autobuse, vlaku či električke. Obzvlášť v čase pretrvávajúcej pandémie to platí dvojnásobne. Pri ceste taxíkom sa rodič nemusí obávať, že dieťa nestihne školu, že sa niekde zatúla. Taxík dieťa vyzdvihne na vybranom mieste a v presný čas.

OSOBNÝ ŠOFÉR PRE DETI

Aké je to mať osobného šoféra? Jednoducho na pár klikov v aplikácii HOPIN. Nechajte vaše dieťa, nech vám o tom porozpráva. Vďaka službe HOPIN KIDS je každému dieťaťu pridelený vlastný overený šofér, ktorého úlohou je prepraviť ho v bezpečí a pohodlí až do cieľa, ktorý zadáte vodičovi cez aplikáciu. Všetci vodiči, ktorí deti prostredníctvom doplnkovej služby HOPIN KIDS prepravujú, sú tí najlepší z najlepších, navyše s dlhoročnými skúsenosťami a pozitívnymi hodnoteniami. Pre všetky deti od 8 rokov majú vo svojich autách pripravené kvalitné detské zadržiavacie zariadenia.

NA SKÚŠKU PRE 500 RODIČOV ÚPLNE ZADARMO

HOPIN sa rozhodol dať v súčasnej situácii možnosť 500 rodičom vyskúšať si službu HOPIN KIDS úplne ZADARMO. Stačí, ak sa prostredníctvom formuláru zaregistrujú a každý z nich dostane bezplatný kredit vo výške 30 € na využitie služby HOPIN KIDS. Následne po prihlásení v aplikácii môžu kredit využiť na objednávku HOPIN KIDS.

Neváhajte a registrujte sa. Ak nemáte aplikáciu, stačí si ju stiahnuť na www.hopintaxi.com pre vaše mobilné zariadenie a máte tak cestu vášho dieťaťa pod palcom.

 

Značky: