Po smartfónoch Google, Samsung a Xiaomi prichádza Circle to Search aj do telefónov HONOR.

Funkcia Circle to Search je užitočným pomocníkom v smartfónoch, vďaka ktorému je vyhľadávanie na internete ešte efektívnejšie. Ide pritom o funkciu umelej inteligencie, ktorá bola ešte len donedávna súčasťou výhradne smartfónov značky Google a Samsung. Celé sa to však zmenilo nedávnym predstavením série Xiaomi 14T, ktorá taktiež ponúkla túto AI funkciu a zdá sa, že jej kroky budú nasledovať aj ďalšie značky.

Circle to Search je po novom možné využívať aj v smartfónoch značky HONOR, zatiaľ však len v obmedzenom počte zariadení. Veríme ale, že v blízkej dobe sa tento počet zariadení rozšíri. V prípade telefónov HONOR je ale už teraz k dispozícii podpora telefónov minimálne podobná ako pri telefónoch Xiaomi.

Zadné objektívy na HONOR Magic V3Zdroj: TOUCHIT.sk
Zadné objektívy na HONOR Magic V3

Umelá inteligencia bola tento rok významnou novinkou modelu HONOR Magic6 Pro s funkciou MagicPortal. Tento model ale zatiaľ nie je na zozname podporovaných telefónov pre Circle to Search. Túto funkciu vieme nájsť v nedávno predstavenom HONOR Magic V3, ktorý výrobca ukázal na konferencii IFA ako najtenší skladateľný smartfón typu fold na trhu.

Spolupráca Google a HONOR prináša známu AI funkciu aj do ďalších zariadení a okrem skladateľného Magic V3 sa dostáva aj do série HONOR 200. Tá obsahuje celkovo tri modely ako HONOR 200, 200 Pro a 200 Lite. Nie je známe, či všetky tri modely budú mať túto funkciu k dispozícii alebo bude obmedzená len pre dva výkonnejšie modely. To sa pravdepodobne dozvieme až neskôr. Séria HONOR 200 totiž Circle to Search získa o niečo neskôr.

Aj keď teraz nie je známe či táto funkcia príde do ďalších starších modelov a ani to, kedy by sa tak stalo, tak ďalšie modely môžeme odhadnúť. Circle to Search by teda mohlo byť dostupné aj v modeloch Magic6 Pro, Magic5 Pro, sérii HONOR 100 či skladateľnom Magic V2.

Zdroj: androidauthority.com, HONOR

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.