V jedenástom ročníku ankety Mobil roka 2017 powered by O2 môžete hlasovať v 7 kategóriách. Hľadáme nielen najlepšie smartfóny, ale aj príslušenstvo, napríklad Bluetooth reproduktory, ktoré nám z používania smartfónu poskytuje lepší zážitok.

Vybrať si svojho favorita v jednotlivých kategóriách nie je jednoduché. Preto, aby sme vám to uľahčili, sme do každej z nich vybrali tie najlepšie produkty. Postupne vám predstavujeme jednotlivé kategórie a všetky nominované zariadenia v nich. Pokiaľ sa do 11. februára zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete vyhrať skvelé ceny.

Ďalšou kategóriou, ktorá je v našej ankete zaradená druhýkrát a udomácňuje sa v nej, sú Bluetooth reproduktory. Tie nám umožňujú vychutnávať si hudbu bez zbytočných káblov. V našom výbere je zaradených osem rôznych reproduktorov, ktoré si ľahko vezmete so sebou na potulky do prírody, alebo hudbou z nich vytvoríte tú správnu náladu pri akejkoľvek párty.

V kategórii Bluetooth reproduktor roka 2017 sú nominované tieto produkty:

B&O Beoplay P2

Drobný reproduktor dánskeho výrobcu, ktorý zmestíte aj do dlane, poteší nie len dizajnovou vyzretosťou, ale aj kvalitným zvukom. Vlastná je mu tiež odolnosť voči ošpliechaniu a prachu. K smartfónu ho pripojíte len prostredníctvom Bluetooth, 3,5 mm audio jack mu chýba. Aj ovládanie hlasitosti je možné len cez pripojenú aplikáciu. Naopak, nechýba mu integrovaný mikrofón. Kvalitný zvuk sprostredkujú jeden stredobasový a jeden výškový reproduktor, ktoré poháňa dvojica 15W zosilňovačov triedy D. Reproduktor je napájaný 2 200 mAh batériou s výdržou 10 hodín prehrávania hudby, ktorú nabijete cez USB-C konektor.
Hlasujte za reproduktor tu>>

Bose SoundLink Revolve+

Väčší z dvojice reproduktorov Revolve môžete ľahko a pohodlne prenášať vďaka veľmi pohodlnému pútku. Reproduktor s kužeľovitým tvarom a telom z hliníka je malý, ľahký no nekompromisne pevný. Odolá aj striekajúcej vode. Charakterizuje ho nekompromisný 360° zvuk, o ktorý sa stará jeden reproduktor namierený zhora, špeciálne navrhnuté zvukovody a dvojica pasívnych žiaričov. Zaujímavosťou, ktorá sa hocikde nevidí, je hniezdo pre doplnkovú dokovaciu stanicu a štandardný 1/4″ závit pre stojan. Okrem mechanických tlačidiel na jeho ovládanie využijete aj aplikáciu v smartfóne Bose Connect. Prečítajte si našu redakčnú recenziu>>
Hlasujte za reproduktor tu>>

Creative Omni

Multi-room reproduktor Creative Omni je debutantom značky vo svete Wi-Fi reproduktorov. Vybavený je dvojicou 1,5” neodymiových meničov a dvomi vstavanými pasívnymi žiaričmi, ktoré produkujú hlboké basy. Ani tomuto reproduktoru neublíži striekajúca voda, preto ho či už samostatne, alebo v muti-room režime s pripojenými ďalšími reproduktormi využijete aj v exteriéri. Hudbu môžete prehrávať zo streamovacích služieb, z microSD karty, alebo smartfónu cez AUX či Bluetooth. Na jeho obsluhu využijete tiež mobilnú aplikáciu Sound Blaster InterConnect. Prečítajte si náš redakčný článok>>
Hlasujte za reproduktor tu>>

 

Denon Envaya DSB-250

Dizajnový reproduktor, ktorý vďaka krytiu IP67 odolá vode i prachu. O jeho zvukový prejav sa starajú dva 40 mm meniče a pasívny žiarič. Pri použití dvoch reproduktorov ich môžete spárovať do stereo režimu. Navzájom je možné spárovať až 8 reproduktorov. Na vstup zvuku využijete bezdrôtové Bluetooth ale aj 3,5 mm AUX konektor. Integrovaný mikrofón poslúži pri ovládaní hlasom, ale aj pri telefonovaní. S plne nabitou 3 000 mAh batériou môžete počúvať hudbu po dobu 13 hodín.
Hlasujte za reproduktor tu>>

Harman Kardon Onyx Studio 4

Najnovšia, už štvrtá generácia prenosného reproduktora s ikonickým dizajnom nezostáva svojim predchodcom nič dlžná. Zvukový výstup zabezpečujú dva výškové a dva basové reproduktory. Výhodou tohto reproduktora je možnosť napájania zo siete. To ak by sa vám vybila 3 000 mAh batéria, ktorá dokáže vydržať 8 hodín prehrávania hudby pri menovitom výkone 7,5 W. V prípade napájania zo siete sa zvýši na dvojnásobok. S mobilným zariadením ho pripojíte cez Bluetooth a vďaka integrácii mikrofónu reproduktor využijete aj ako hands-free.
Hlasujte za reproduktor tu>>

JBL Flip 4

Drobný, zvukovo však bohatý reproduktor charakteristického valcovitého tvaru zaujme výrazným zvukom a pevnou konštrukciou, odolnou voči vode. Jeho základom sú dva 40 mm meniče s výkonom 2 x 8 W. Reproduktor disponuje aj funkciou JBL Connect+, ktorá umožní prepojiť JBL Flip 4 s podporovanými reproduktormi. Na prepojenie so smartfónom využijete Bluetooth, ale aj 3,5 mm AUX. Reproduktor môžete ovládať aj pomocou aplikácie JBL Connect App a poslúži vám tiež ako hands-free. Prečítajte si našu redakčnú recenziu>>
Hlasujte za reproduktor tu>>

Sony SRS-XB40

Tento reproduktor upúta na seba pozornosť nie len tradične kvalitným zvukom, ale aj svetelnými efektami, ktorými spríjemníte náladu na každej párty. Duálny pasívny žiarič funguje s dvomi širokopásmovými meničmi. Na zvýraznenie basových liniek využijete technológiu EXTRA BASS. Vďaka funkcii Wireless Party Chain prepojíte cez Bluetooth až 10 reproduktorov a môžete tak synchronizovať hudbu i osvetlenie. Reproduktoru neublíži ani ošpliechanie vodou a s plne nabitou batériou vydrží prehrávať hudbu celý deň. Prečítajte si našu redakčnú recenziu>>
Hlasujte za reproduktor tu>>

Ultimate Ears MEGABLAST

MEGABLAST sa svojim zvukovým prejavom nenechá zahanbiť, o výstup sa starajú dva tweetre, dva aktívne meniče a dvojica pasívnych žiaričov. Pre pripojenie je k dispozícii Wi-Fi aj Bluetooth a na ovládanie využijete aj mobilnú aplikáciu. Integrovaný mikrofón využijete ako pri telefonovaní, tak aj na hlasové pokyny. Batéria zabezpečí jeho výdrž 16 hodín a vďaka odolnosti voči vode IP67 vydrží aj krátke ponorenie.
Hlasujte za reproduktor tu>>

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí, bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny.

Značky: