HoloLens pre bežných používateľov alebo All-in-One počítač radu Surface?

Microsoft rozposlal pozvánku na tlačovú konferenciu, ktorá sa uskutoční 26. októbra o 16:00 nášho času v New Yorku. Na tejto konferencii podľa všetkého spoznáme nové hardvérové produkty.

Pripomeňme, že Microsoft takto pred rokom predstavil konvertibilný notebook Surface Book, tablet Surface Pro 4, ale aj fitness náramok Band 2. Tohtoročná konferencia nebude podľa dostupných informácií natoľko bohatá na novinky. To však neznamená, že nás Microsoft niečim neprekvapí.

Pozvánka na konferenciu, ktorá sa uskutoční 26. októbra v New Yorku

Pozvánka na konferenciu, ktorá sa uskutoční 26. októbra v New Yorku

V posledných mesiacoch sa spomína najmä telefón Surface Phone a All-in-One Surface počítač. Na nový smartfón od Microsoftu si však budeme musieť možnože počkať až do budúceho roka. V prípade All-in-One počítača je pravdepodobnejšie, že ho Microsoft uvedie už na tohtoročnú vianočnú sezónu.

Očakávané sú takisto novinky zo segmentu okuliarov HoloLens (žeby verzia pre bežných používateľov?), Xboxu (dozvieme sa ďalšie novinky o konzole s kódovým označením Project Scorpio?) a Windows počítačov všeobecne. Nový Microsoft Band asi nespoznáme, Microsoft s touto divíziou podľa nedávnych informácií končí.

Zdroj: Mashable

Prečítajte si aj:

Tabletofón Honor a konvertibilný tablet Surface Pro 4

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit