Spoločnosť má pre rok 2019 veľké plány.

Motorola tento rok nepredstavila žiadnu vlajkovú loď so Snapdragonom 845. Podobný scenár by sa budúci rok už nemal opakovať a spoločnosť by mala predstaviť skutočnú vlajkovú loď s najvýkonnejším čipsetom od Qualcommu – Snapdragonom 8150. Tento rok bol predstavený model moto Z3 „iba“ s čipsetom z roku 2017 – Snapdragonom 835.

Spoločnosť Qualcomm by mala oficiálne predstaviť nový čispet budúci mesiac. Nástupca Snapdragonu 845 by sa mal objavovať vo väčšine vlajkových lodí a takisto by sa mal výkonnostne zaradiť na úplný vrchol, čomu napovedajú aj nedávne benchmarkové testy.

Motorola moto Z4, nesie kódové označenie Odin

Samozrejme, moto Z4 bude medzi nimi. Zariadenie aktuálne nesie kódové označenie Odin a súčasťou vývoja by mal byť aj 5G MotoMod. Zatiaľ však nie je jasné, či smartfón bude podporovať aj súčasné verzie MotoMods, teda aj špeciálne vyvinutý 5G MotoMod pre model moto Z3.

Smartfón bude mať nainštalovaný Android 9.0 Pie, čo nie je prekvapením a bude mať najmenej 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB vnútorného úložiska. Senzor odtlačkov prstov sa môže dostať dokonca aj pod displej. Podľa zdroja blízkeho spoločnosti, by mala Motorola pracovať na vlastnom softvéri, ktorý by mal priamo súvisieť s integrovaním čítačky do displeja smartfónu.

Už teraz sa tešíme na ďalšiu generáciu populárneho modelového radu Moto Z.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Motorola moto z3 Play: Podarený smartfón

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.