Spoločnosť Razor predstavila nový elektrický bicykel – Rambler 20, ktorý zaujme predovšetkým retro dizajnom v štýle motoriek Scrambler a cenou pod 1000 eur.

Podarený a jednoznačne aj zábavný elektrický bicykel neponúka žiadne extra vymoženosti, čo je v danej cene pochopiteľné, no určite zabezpečí používateľovi dostatok pohodlia a štýlových presunov. Tento masívny bicykel má trubkový rám, pohodlné lavicové sedadlo a 500W elektromotor v náboji zadného kolesa. Motor je dopovaný z 37-voltovej batérie, ktorá by mala poskytovať dojazd na úrovni 27 kilometrov. To síce nie je veľa, no v rámci tejto kategórie a ceny je to uspokojujúci údaj.

Rambler 20 ponúka asistenciu elektromotora až do rýchlosti 32 km/h, pričom je možné využiť päť stupňov asistencie, ale aj plne automatický režim, kedy stačí pridávať „plyn“ a bicykel sa bude správať ako malý moped.

Samozrejmosťou je aj jednoduchý informačný displej na riadidlách, kotúčové brzdy a LED osvetlenie. Z pohľadu výbavy ide o základný elektrický bicykel, no jednoznačne zábavný a cenovo dostupný.

Zdroj: insideevs.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE