Segway sa za posledné roky výrazne posunul vpred a tento rok nebude iný.

Táto značka priniesla na svetlo sveta mnohé inovácie a produkty, ktoré ďalším spoločnostiam vydláždili cestu k produkcii podobných produktov, s ktorými sa v posledných rokoch „roztrhlo vrece“ a denne prichádzajú na trh nové produkty a zariadenia. Segway sa okrem zvýšenej pasívnej bezpečnosti zameriava aj na tú aktívnu a v tomto roku budú disponovať nové zariadenia množstvom inovácií, pričom jednou z tých zásadných je spolupráca so spoločnosťou Apple.

Segway
Segway

Výsledkom spolupráce bude komunikácia Segway produktov s aplikáciou Find My od spoločnosti Apple, takže rovnako ako stratené alebo zapatrošené Apple zariadenie budete môcť z vášho Apple zariadenia vyhľadať aj kolobežku. Samozrejmosťou je využívanie aplikácie Find My aj na Windows alebo Android zariadení po prihlásení sa do iCloud účtu.

Táto integrácia bude fungovať podobne ako v prípade Apple zariadení, čiže bude možné lokalizovať kolobežku alebo iný produkt v reálnom čase a rovnako tak prehrať aj špeciálny tón, ktorý hľadanie uľahčí. V rámci tejto technologickej inovácie bude dostupných ešte zopár funkcií, ktoré výrobca neprezradil, takže nevieme, či bude vyhľadávanie fungovať na podobnom princípe ako funguje napr. AirTag (RECENZIU nájdete TU). Každopádne sa produkty tejto značky opäť posunú výrazne vpred. Z nášho pohľadu má Segway v ponuke kvalitné a prepracované zariadenia, ktoré vám podstatne uľahčia prepravu na krátke vzdialenosti.

Apple Find My
Apple Find My

Alex Huang (SVP Global Busines Segway), v tlačovej správe uviedol: „V roku 2022 sme mali neuveriteľné debutové produkty, spolupracovali sme so špičkovými značkami a rovnako tak sme tvrdo pracovali aj na udržaní našich štandardov v oblasti inovácií, spoľahlivosti a bezpečnosti. S novým vývojom v roku 2023 bude Segway naďalej dominovať v sektore mikromobility. Keďže trh i priemysel neustále napreduje, Segway vytvára inteligentné technológie na zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti, pričom zostáva konštantný vo svojej oddanosti udržateľnosti, inováciám a zábave.“

Zdroj: insideevs.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE