Jej označenie je S92xBXXU1AXCA, veľkosť je takmer 1 GB.

Samsung sprístupnil najnovšiu aktualizáciu pre vlajkové lode série Galaxy S24. Najnovšia verzia softvéru je dostupná už aj na Slovensku a stiahli sme si ju do testovacieho kusu telefónu Galaxy S24 Ultra. Jej veľkosť je 921 MB, označenie má S92xBXXU1AXCA.

Nová verzia prináša bezpečnostné záplaty k 1. aprílu 2024, zlepšenie stability zariadenia a opravy chýb. Samsung uvádza v popise aktualizácie aj „nové a/alebo vylepšené funkcie“ a ďalšie zlepšenia výkonu softvéru.

Aktualizácia takisto obsahuje ďalšie zlepšenia fotoaparátov. Tieto zmeny sa síce v popise neuvádzajú, avšak Samsung o nich informoval na svojich fórach. Konkrétne by ste si mali všimnúť:

  • zlepšené snímky pri slabom osvetlení
  • zlepšené farby v aplikácii ExpertRAW
  • zlepšenú jasnosť textu pri zoomovaní počas fotenia
  • podporu pre rozlíšenie 480 × 480 pixelov v režime Instant Slow Mo

Očakáva sa, že budúca aktualizácia by mala zlepšiť podanie bielej farby na fotkách a zoptimalizovať kvalitu fotiek z teleobjektívu.

Pripomeňme, že v priebehu najbližších dní dostanú veľkú aktualizáciu aj majitelia starších smartfónov od Samsungu. Aktualizácia na One UI 6.1 s funkciami Galaxy AI bude dostupná od 28. marca 2024 pre majiteľov zariadení série Galaxy S23 (vrátane modelu Galaxy S23 FE), skladacie smartfóny Z Fold5 a Z Flip5 a tablety Galaxy Tab S9.

Aktualizácia pre Samsung Galaxy S24Zdroj: TOUCHIT
Aktualizácia pre Samsung Galaxy S24

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit