Nové verzie však nebudú na Slovensku v predaji.

Huawei predal 10 miliónov kusov smartfónov P20 Pro a P20 v priebehu prvých piatich mesiacov od uvedenia na trh. Výrobca to  oznámila na výstave IFA v Berlíne.

Predajný úspech je dôkazom toho, že najnovšie vlajkové lode spoločnosti Huawei sa medzi používateľmi tešia veľkej obľube. Lákadlom je najmä výrazne lepší fotoaparát s unikátnymi funkciami a technológiami. Na kľúčových trhoch, ako je Čína a západná Európa, si podľa slov spoločnosti vedú výrazne lepšie ako ich predchodcovia.

Úradujúca vlajková loď značky Huawei si pripísala aj ďalšie prestížne ocenenie. Asociácia EISA (Expert Image and Sound Association) vyhlásila model P20 Pro za „Najlepší smartfón 2018-2019”. O ocenení pre Huawei P20 Pro rozhodla aj naša redakcia, ktorá je členom asociácie EISA.

Huawei oslávil oba úspechy predstavením nových farebných variantov a tiež aj koženej verzie. S ich dostupnosťou na Slovensku sa však zatiaľ nepočíta.

V nových farbách bude dostupný aj Huawei P20. Model P20 Pro vyzerá v koži skvelo, na Slovensku nebude v predaji

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei P20 Pro: Nová éra mobilnej fotografie je tu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté