Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Príjemné počasie nás ťahá do prírody a na upratovanie už tak často nemyslíme. Je však potrebné vyluxovať svoju domácnosť minimálne raz do týždňa, aby sme sa cítili príjemne a predovšetkým, boli v čistom a zdravom prostredí. Čas strávený domácimi prácami vedia výrazne skrátiť produkty od prémiovej značky Miele. Vám tak ostane viac voľných chvíľ, ktoré môžete venovať sebe a blízkym.

Šetrné pranie so špeciálnym bubnom

Predtým, než vytiahnete letné veci zo skrine, mali by ste im dopriať po mesiacoch ležania na policiach, dostatočný refresh. Ak navyše zvažujete výmenu spotrebičov za novšie, výkonnejšie a ekologickejšie, kúpa práčky Miele je trefou do čierneho. Aktuálne môžete na vybrané modely pračiek a sušičiek získať predĺženú 10-ročnú záruku zdarma. Práčky Miele tiež šetria oblečenie vďaka voštinovému bubnu, ktorého špeciálny patentovaný povrch umožňuje jemné kĺzanie na tenkom vodnom filme, čo znamená šetrné, ale účinné pranie. Za kvalitou produktov si spoločnosť Miele stojí. Za vecné škody spôsobené únikom vody znáša náklady až 20 rokov. Medzi ďalšie benefity patrí automatické rozpoznanie naplnenia, čomu sa prispôsobí spotreba vody aj elektrického prúdu. Samozrejmosťou sú pracie programy vo vysokej teplote (60 a 90 °C), na ktorých by ste mali prať bielizeň pre zničenie baktérií a vírusov. Pri programoch Ľahko ošetrovateľné 40 °C a Bavlna hygiena 60 °C práčky vedia zbaviť oblečenie viac ako 99,99 % baktérií E.coli a S.aureus (zlatý stafylokok), čo potvrdzujú aj skúšky nemeckej Univerzity Rhein-Waal.

Vysávač vhodný do každého kúta

Každá domácnosť by mala byť pravidelne udržiavaná v čistote. Iba tak sa budete cítiť doma príjemne a bezpečne. Sú však miesta, na ktoré je aj bežný vysávač prikrátky. Chcete povysávať vysoké stropy od pavučín, a zároveň každý kút v aute? S akumulátorovým vysávačom Triflex HX1 je to možné. Ide totiž o spotrebič 3 v 1, ktorý si zložíte podľa toho, či chcete vysávať veľké plochy, ťažko dostupné miesta alebo iba omrvinky na gauči. Pre používateľa tak ponúka maximálnu flexibilitu i komfort. Technológia Vortex zabezpečuje extrémne silný sací výkon. Vďaka tomu rýchlo a bez problémov povysávate špinu na akomkoľvek mieste bez ťahania káblov.

Maximálna hygiena s umývačkou riadu

Umývačky Miele si získali mnoho používateľov vďaka viacerým premysleným detailom a technológiám. Spôsob ovládania spotrebiča je veľmi intuitívny a komfortný vďaka dotykovému displeju. Umývačku G 7360 SCVi AutoDos nie je nutné naplniť celú, automatické rozpoznanie prispôsobí spotrebu vody a energie, takže sa nemusíte obávať zbytočného plytvania. Vďaka funkcii SenzorDry vyberiete z umývačky vždy suchý riad. K dispozícii máte množstvo programov, medzi nimi aj Intenzívny 75 °C pre maximálne čisté hrnce a panvice. Užitočný je aj program Hygiena, ktorý slúži na dezinfekciu detských fliaš či dosiek na krájanie, ktoré budú mimoriadne čisté a zbavené všetkých baktérií. Maximálne pohodlie obsluhy je zabezpečené funkciou AutoDos, čo predstavuje automatické dávkovanie práškového granulátu integrovaným systémom. Ide o celosvetovú novinku z dielne Miele. Vďaka nemeckej kvalite a nadčasovej technológii má spotrebič najlepšiu energetickú účinnosť teda A+++ a optimálne výsledky umývania a sušenia.

Značky: