Samsung Galaxy S23 FE sa objavil v certifikácii aj so snímkami.

Jeseň so sebou prináša nové smartfóny, pričom sa na tejto vlne zvezie aj spoločnosť Samsung. Najbližšie predstavenie smartfónov, no aj iných produktov, má so sebou priniesť aj dlhoočakávaný model Samsung Galaxy S23 FE, ktorého existencia je čoraz reálnejšia. Najnovšie sa tento telefón objavil v TENAA certifikácii, kde sa zobrazili aj jeho snímky. Tie sprostredkoval aj portál sammobile.com spolu s ďalšími informáciami o jeho výbave.

Takto bude vyzerať Samsung Galaxy S23 FE

Fanúšikovské edície sú skutočne populárne, preto mnohí na predstavenie modelu Samsung Galaxy S23 FE čakajú. Viaceré zdroje poukazovali na to, že novinka príde v priebehu štvrtého kvartálu tohto roka, teda niekedy medzi októbrom a koncom decembra. Spolu s týmto telefónom sa má na udalosti Galaxy Unpacked objaviť aj nový tablet s označením Galaxy Tab S9 FE. A ako bude teda nový Galaxy S23 FE vyzerať? Na snímky sa môžete pozrieť nižšie.

Smartfón v certifikácii nám viac-menej potvrdil dizajn, ktorý sa už objavil v skorších únikoch. Nový Samsung Galaxy S23 FE nebude dizajnom vystupovať z radu a podobať sa bude skôr na už predstavený Samsung Galaxy A54. Ak teda očakávate nejaký prelomový dizajn, tak sa ho pravdepodobne nedočkáte.

A čo špecifikácie?

Samsung Galaxy S23 FE by mal podľa zatiaľ dostupných informácií vo svojej výbave obsahovať 6,3″ displej, pôjde teda o kompaktnejší telefón. O výkon sa podľa všetkého postará čipset Snapdragon 8 Gen 1 v rámci USA, no na našom trhu by sme mali vidieť verziu s čipsetom Exynos 2200.

Batéria smartfónu bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou kapacitu 4370 mAh a na našom trhu by sme ho mali vidieť už čoskoro. Ďalšie špecifikácie telefónu zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: sammobile.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.