Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jeden z najväčších slovenských letných festivalov privíta pod svojimi početnými pódiami opäť desiatky tisíc fanúšikov.

Už po tretíkrát nebude na Pohode chýbať ani populárna diskotéka na korčuliach, kde sa budú môcť na DJ-ské sety známych osobností vyšantiť všetci milovníci malých koliesok a tanečnej hudby. Keďže lízingová spoločnosť LeasePlan, ktorá bola partnerom posledné dva ročníky festivalu, zmenila okrem farieb aj názov na Ayvens, tradičná diskotéka sa prefarbí na tyrkysovú a ponesie názov Ayvens Roller disco.

Nielen kolieska na korčuliach, ale hlavne tie veľké má pod palcom Ayvens, popredný hráč v sektore služieb operatívneho lízingu vozidiel, ktorý na Slovensku poskytuje komplexné služby mobility už viac ako 24 rokov. Aj tento rok zapožičal organizačnému tímu festivalu Pohoda k dispozícii flotilu ôsmich vozidiel. „Sme radi, že aj vďaka širokému záberu produktu Ayvens Flex vieme už tretí rok festivalu zabezpečiť naozaj pohodovú mobilitu – od manažérskych  vozidiel až po praktické dodávky. A keďže flotila vozidiel bude k dispozícii organizačnému tímu celý rok, určite ju využijú aj pri príprave iných projektov,“ hovorí Lukáš Macko, vedúci marketingu a komunikácie Ayvens Slovakia.

Poslaním spoločnosti je sledovať a vytvárať trendy, ktorými sa uberá udržateľná mobilita, aby sa zákazníci mohli sústrediť na rast svojho podnikania. Zaviazala sa tiež prevziať vedúcu úlohu pri prechode na udržateľnú mobilitu so stratégiou „PowerUP 2026“, ktorá obsahuje ambiciózne ciele v oblasti dekarbonizácie. Spoločnosť Ayvens plánuje výrazne znížiť emisie CO2 vo svojej aktuálnej flotile v priemere na menej ako 90 g/km do roku 2026.

V priestoroch Ayvens Roller Disco návštevníci nájdu požičovňu inline korčulí, workshopy a večery budú patriť úžasným ľuďom silno prepojeným s Pohodou, ktorí sa predstavia v úlohe DJ-ov.  V piatok a sobotu doobeda si svoje korčuliarske schopnosti budú môcť zdokonaliť tí najmenší počas detskej roller univerzity, poobede príde na rad worskhop pre dospelých. Neskôr v piatok si budú môcť nadšenci in-line korčuľovania zatancovať na výber skladieb od Roba Rotha, Yakshu či Fera Joke. V sobotu ich rozvibruje Mimóza DJ set od Janky Kovalčíkovej a Lenky Libjakovej, neskôr Diana Paulová, Petra Polnišová, ale aj Jano Gordulič, či Rado Mešša so setom MEKYNAVEKY. Horúčku sobotňajšej noci ukončí Michael Szatmary, známy ako stand-up komik, ale aj ako DJ. Festival Pohoda otvára svoje brány vo štvrtok 11. júla. Súčasťou trojdňového maratónu hudby, divadla, tanca, workshopov a diskusií budú desiatky hudobných skupín a umelcov z celého sveta.

Značky: