Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová verzia oceňovaného nástroja kybernetickej bezpečnosti a ochrany dát ďalej zlepšuje ochranu proti moderným hrozbám

Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, oznámil, že jeden z jej kľúčových produktov Acronis Cyber Protect Home Office sa s novou verziou vracia k svojmu pôvodnému názvu Acronis True Image. S najnovšou verziou produktu Acronis True Image, ktorá sa vyznačuje vyšším výkonom a rozšírenými možnosťami kybernetickej bezpečnosti, získajú užívatelia nástroj zodpovedajúci aktuálnym bezpečnostným výzvam.

Aplikácia Acronis True Image, ktorá bola predstavená v roku 2003, je už po desaťročia pojmom, ktorý zaisťuje bezpečnosť domácich užívateľov. Rozhodnutie o obnovení pôvodného názvu je odrazom tradície a dôvery zákazníkov v tento produkt v priebehu viac než 20 rokov. 

Acronis True Image je uznávané riešenie určené špeciálne pre domácnosti a kancelárie. Ponúka bezkonkurenčnú úroveň kybernetickej bezpečnosti a zálohovanie vytvorené na ochranu digitálneho života. Najnovšia verzia obsahuje vylepšenia a optimalizáciu zabezpečenia a výkonu. Užívatelia zostávajú v bezpečí vďaka integrovanej kybernetickej ochrane, vrátane ochrany proti ransomvéru a malvéru a spoľahlivému, rýchlemu a bezpečnému zálohovaniu. Ide o jediný komplexný nástroj na ochranu osobných, rodinných a kancelárskych dát. Zákazníkom poskytuje jednoduché používanie vďaka intuitívnemu a modernému rozhraniu, možnostiam kybernetickej bezpečnosti a zálohovaniu a obnove na jedno kliknutie. 

Je k dispozícii pre operačné systémy Windows i macOS a zákazníci môžu v rámci jedného predplatného chrániť až päť počítačov a navyše neobmedzený počet mobilných zariadení a tabletov. Acronis True Image ukladá a chráni viac než 42 tisíc terabajtov užívateľských dát v cloude a ďalšie tisíce terabajtov na lokálnych zariadeniach. 

Aplikácii Acronis True Image dôveruje viac než 5,5 milióna užívateľov na celom svete v rámci ochrany svojich najcitlivejších dát. Každý mesiac blokuje Acronis útoky malvéru, ktorým čelí viac než 20 % užívateľov s aktívnym predplatným. Iba v prvej polovici roka 2024 zastavil Acronis True Image zhruba 12-tisíc ransomvérových útokov.

„Acronis True Image je späť a lepší než kedykoľvek predtým. Od svojho vzniku je Acronis True Image pre užívateľov nevyhnutným nástrojom na zabezpečenie ich počítačov a zálohovanie osobných dát, vrátane digitálnych fotografií, pracovných a osobných dokumentov a ďalších citlivých súborov,“ povedal Gajdar Magdanurov, prezident spoločnosti Acronis. „Sme pripravení splniť vysoké štandardy, ktoré naši zákazníci požadujú a snažíme sa zaistiť, aby dáta domácich užívateľov boli chránené najsilnejšou možnou zálohou a zabezpečením na trhu. Vďaka robustnému zabezpečeniu, ktoré je založené na umelej inteligencii, si užívatelia môžu byť istí, že ich zariadenia, či už pre osobné alebo profesionálne použitie, dostávajú najlepšie služby vo svojej triede a najdôveryhodnejšiu ochranu pre domácich užívateľov a malé firmy.“

Medzi ďalšie využívané funkcie riešenia Acronis True Image patrí klonovanie diskov a vzdialená správa. Zákazníkom v USA, ktorí si zaistia licencie na pokročilú a prémiovú verziu riešenia, sú k dispozícii funkcie ochrany identity a kybernetické poistenie. V najnovšej aktualizácii boli bezpečnostné funkcie produktu vylepšené a ponúkajú ochranu v reálnom čase, obranu pred nedovolenou ťažbou kryptomien, hodnotenie zraniteľností a antivírusové skenovanie – všetko s podporou bezpečnostných technológií spoločnosti Acronis.

Ďalšie informácie o zmene značky nájdete v najnovšom blogu: https://www.acronis.com/en-us/blog/posts/acronis-cyber-protect-home-office-renames-to-true-image/.   

Ak sa chcete dozvedieť viac o aplikácii Acronis True Image a o tom, ako začať zabezpečovať zariadenia a dáta, navštívte: https://www.acronis.com/products/true-image/.

Značky: