Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť 123kuriér už veľmi úspešne podniká na Slovensku, kde vybudovala vlastnú distribučnú sieť s unikátnou ponukou komplexných služieb v oblasti balíkovej logistiky. V týchto dňoch vstupuje na aj český logistický trh. Pod značkou 123kurýr ponúka v prvej fáze prevažne služby v oblasti B2B a B2C.

123kurýr je českou dcérskou spoločnosťou firmy 123kuriér. Predstavitelia firmy sa venujú podnikaniu v doprave už od roku 2005 a v posledných rokoch napĺňa svoju víziu balíkovej logistiky „pre všetkých“.

Dobrý produkt s komplexnými službami, dôsledné napĺňanie strategického plánu, a v neposlednom rade tím profesionálov sa značnou skúseností v balíkovej doprave, predurčujú spoločnosť k tomu, aby bola konkurencieschopná aj mimo Slovensko. Prvým krokom k tvorbe nadnárodnej siete balíkovej prepravy je práve založenie českej firmy 123kurýr, kuriér pre všetkých.

„Česko a Slovensko stále chápeme vďaka historickej previazanosti ako jeden obchodný priestor. preto je pre nás rozšírenie našej siete do Českej republiky logickým krokom,“ uvádza Miloš Melník, generálny riaditeľ spoločnosti.

Aktuálne už spustil 123kurýr prvé uzlové pobočky v dôležitých lokalitách (Praha, Plzeň, Olomouc, České Budějovice, Hradec Králové, Ostrava a Brno). V najbližšej dobe plánuje manažment ďalšie rozšírenie tak, aby do konca roka 2021 zahŕňala česká sieť 14 základných pobočiek.

Hoci sa môže zdať, že balíkový trh v Českej republike je rozobraný, 123kurýr neskrýva svoje ambície. „Viete, keď ponúknete kvalitnú, spoľahlivú službu, môžete konkurovať aj korporátnym firmám. Našou veľkou výhodou je, že rozumieme perfektne česko – slovenskému trhu, neustále rozvíjame služby a diverzifikujeme ich: obsluhujeme zákazníkov z oblasti B2B, B2C, D2C a C2C,“ vysvetľuje Miloš Melník.

Základom služby sú perfektné IT s užívateľsky príjemnou aplikáciou pre zákazníkov. Systém je samozrejme prepojený so skenermi kuriérov a v budúcnosti aj s technologickým zariadením balíkových centier, ktoré postupne vznikajú – zatiaľ na Slovensku. O vysokej úrovni technologického zariadenia vypovedá napríklad aj to, že každý kuriér je vybavený platobným terminálom najvyššej rady.

123kurýr a 123kuriér sú tu skrátka pre všetkých, ktorí si zakladajú na korektnosti, zodpovednom prístupe a spoľahlivosti v doručovaní zásielok.

Značky: