Najväčšia aktualizácia za niekoľko rokov prináša zásadné inovácie pre urýchlenie realizácie používateľských cieľov a pre dosiahnutie najlepších výsledkov.

Sada reaguje na spätnú väzbu od používateľov a ponúka nové možnosti návrhu a upravovania fotografií spolu s vylepšovaním pracovných postupov, ktoré urýchľujú tvorbu výnimočných výstupov, od veľkoformátovej tlače až po online grafiku.

Najväčšia aktualizácia CorelDRAW Graphics Suite 2018 ponúka nové možnosti tvorby a podporuje zvýšenie produktivity vo všestrannom dizajnovom prostredí, ktoré je známe svojou jednoduchou obsluhou.

Popusťte uzdu kreativitu a vytvorte nový vzhľad, ktorého dosiahnutie už bolo príliš náročné:

  • Režim kreslenia Symetrie: Vytvárajte v reálnom čase širokú škálu symetrických obrazcov od tých jednoduchých až po mandaly a komplikované kaleidoskopické efekty. Navrhujte komplexnú grafiku s nástrojom, ktorý automatizuje predtým zdĺhavé a náročné pracovné postupy.
  • Efekt Add perspeu: Dodajte svojim projektom ilúziu vzdialenosti a hĺbky pomocou perspektívnych rastrov alebo vektorových objektov priamo v okne kreslenia. Ideálny pre tvorbu modelov a návrhov a získanie predstavy o výslednom vzhľade umeleckého diela.
  • Nástroj Dynamika, Pointillizer ™ a PhotoCocktail ™: pomocou nástroja Dynamika, ktorý je súčasťou CorelDRAW, môžete ľahko dodať pohyb alebo zaostriť na prvok kresby. Vyskúšajte nástroj Pointillizer pri vytváraní vysoko kvalitných vektorových mozaiok z vektorových a rasterových objektov a experimentujte s nástrojom PhotoCocktail pri navrhovaní ohromujúcich fotografických koláží.

Vďaka výkonným aktualizáciám naprieč sadou môžete pracovať rýchlejšie a dodávať kvalitné umelecké diela a výstupy:

  • Nástroj Blok tieňov: Interakčná funkcia, ktorá výrazne skracuje čas prípravy súboru k výstupu, umožňuje pridať sýte vektorové tóny na objekty a text.
  • Zarovnanie a rozmiestnenie uzlov: Zarovnávať uzly pomocou obdĺžnikového políčka výberu, okraja alebo stredu stránky, najbližšej čiary alebo určeného bodu. Medzi uzly umožňuje ľahko pridať rovnomerné horizontálne alebo vertikálne medzery.
  • Užite si zjednodušený proces návrhu: Aplikácia CorelDRAW 2018 ponúka širokú škálu aktualizácií, vrátane prispôsobených náhľadov kriviek, aktualizovaných vektorových náhľadov, opravených nástrojov Flip and Transparency, a nového nástroja Sklopenie záchytov, ktorý podporuje tvorivosť a zjednodušuje každodenné úlohy.

Ďalšie možnosti práce s fotografiami a obrázkami vďaka novým funkciám v aplikáciách PHOTO-PAINT® 2018 a CorelDRAW 2018 a doplnený výkon produktu AfterShot® 3 HDR:

  • Interaktívne vyrovnanie fotografií: Umožňuje interaktívne otáčanie kritických obrázkov. Vďaka jednoduchému prístupu ku všetkým ovládacím prvkom na obrazovke alebo na paneli vlastností získate perfektné výsledky za pár sekúnd.
  • Interaktívne prispôsobenie perspektívy fotografií: Interaktívny nástroj Korekcie perspektívy umožňuje prispôsobenie perspektívy budov, orientačných bodov alebo objektov vo fotografiách.
  • Použitie obálky na rastery: Vytvorte raster interaktivne s jeho umiestnením do obálky a presunutím uzlov. Pomocou predvolieb obálky alebo vytvorením vlastných obálok môžete jednoducho a plynulo pripojiť raster do ilustrácie.
  • AfterShot 3 HDR: Umožňuje profesionálnu a nedeštruktívnu opravu a vylepšenie fotografií vo formáte RAW alebo JPEG a vytvára obrázky HDR (High Dynamic Range).

Inovácie navrhnuté pre najnovšie technológie a pracovné postupy:

  • Nástroj LiveSketch ™: Okamžité vytváranie náčrtov a návrhov. LiveSketch je prevratný nástroj na kreslenie, ktorý využíva výkon umelej inteligencie a umožňuje zvýšenú presnosť kresliť na počítači rovnako prirodzene ako na papier.
  • Podpora zariadení s perom a stylusom: Pri práci s perom a tabletom môžete teraz používať tlak na ovplyvnenie veľkosti hrotu gumy, pomocou sklonu a smeru nastaviť plochosť i otočenie a otočením pera aktivovať nástroj Gumy. Súbor CorelDRAW Graphics Suite 2018 ponúka aj najnovšiu podporu zariadenia Microsoft Surface Dial.
  • Publikovanie do WordPressu: Posielajte prácu priamo do média WordPress. Naviac môžete prevádzať objekty alebo celý projekt na súbory JPEG, GIF alebo PNG a nahrať ich na účet WordPress.
  • Časovač projektu: Nástroj, ktorý ponúka presný a prirodzený spôsob sledovania projektu, ktorý pomôže používateľovi s organizáciou, účtovať klientom a získať prehľad o využití času.

Obsah sady CorelDRAW Graphics Suite 2018, ktorý je ideálnym riešením pre projekty všetkých veľkostí, od návrhového loga cez webovú grafiku až po billboardy:

  • CorelDRAW® 2018 – Vektorové ilustrácie a stránkový zlom
  • PHOTO-PAINT® 2018 – Úpravy obrázkov
  • Font Manager ™ 2018 – Nástroj pre správu a skúmanie písiem
  • PowerTRACE® 2018 – Prevod rastrov na vektorovú grafiku (zahrnutý ako súčasť aplikácie CorelDRAW 2018)
  • CONNECT ™ 2018 – Program pre vyhľadávanie obsahu
  • CAPTURE ™ 2018 – Nástroj pre tvorbu snímok obrazovky
  • AfterShot ™ 3 HDR – Editor fotografií vo formáte RAW
  • BenVISTA PhotoZoom Pro 4 – Modul plug-in pre zväčšenie digitálnych obrázkov

Sada CorelDRAW Graphics Suite 2018 zahŕňa: 10 000 klipartov a digitálnych obrázkov, 2 000 digitálnych fotografií vo vysokom rozlíšení, viac ako 1000 druhov písiem, 350 profesionálne navrhnutých šablón, 2 000 šablón vozidiel, viac ako 500 interaktívnych rámov a fotorámikov a viac ako 600 prechodových , vektorových a rastrových výplní. Umožňuje okamžité začatie práce prostredníctvom prepracovaného úvodného okna, odborných vysvetliviek a rád k produktu, vzdelávacích videí a ďalších pomôcok.

Pri zakúpení produktu CorelDRAW Graphics Suite je dôležité mať možnosť voľby:

  • Trvalá licencia: Zahŕňa jednorazovú platbu za trvalú licenciu bez ďalších mesačních alebo ročných nákladov.
  • Predplatné: Ponúka nízke ročné náklady a možnosť prestať s platbami, ak už nepotrebujete softvér. Pokiaľ bude predplatné aktívne, budete mať prístup k najnovšej verzii.

Dostupnosť a cena

Sada CorelDRAW Graphics Suite 2018 je teraz k dispozícii pre Windows v angličtine, nemčine, taliančine, francúzštine, španielčine, brazílskej portugalčine, holandčine, poľštine, čínštine, ruštine, zjednodušenej čínštine, tradičnej čínštine, turečtine a japončine.

Plná verzia je k dispozícii za 19 000 Kč (prepočet 750 €). Registrovaní užívatelia predchádzajúcich verzií Sady CorelDRAW Graphics Suite môžu získať upgrade za 9 500 Kč (prepočet 375 €), neplatí pre verzie NFR, OEM a Academic. Predplatné činí 6 626 Kč za rok (prepočet 265 €). Všetky ceny sú uvedené s DPH.

Podnikoví klienti môžu využiť možnosti objemových licencií a údržby, ktoré ponúkajú výhody vrátane sieťového nasadenia a virtualizácie.

Ďalšie informácie a bezplatnú 15dennú skúšobnú verziu na stiahnutie nájdete na adrese www.coreldraw.com.

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.