Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

uGo Froggy je multifunkčná detská hračka a zdroj nádherných okamihov, nadšenia a radosti. Pomáha rozvíjať detský talent, tvorivý potenciál a doposiaľ neobjavenú schopnosť fotografovať. Fotoaparát uGo ponúka všetko potrebné, vrátane detského úsmevu a radosti.

Fotoaparát s rozlíšením 1,3 mpx zachytí ostro všetky jedinečné okamihy, kedykoľvek vaše dieťa začne fotiť. Váš úsmev pri pohľade na šťastné dieťa tam bude tiež. Našou ambíciou je vybaviť naše hračky najlepšou odpovedajúcou technikou. uGo Froggy dokáže nahrávať video v rozlíšení Full HD rýchlosťou 30 snímok za sekundu (filmy v kine sú prehrávané rýchlosťou 24 snímok za sekundu). Chce sa stať vaše dieťa filmárom? Poďme to zistiť!

Fotoaparát uGo Froggy podporuje microSD kartu s kapacitou až 32 GB, ktorá umožní uložiť veľký objem dát. Dvojpalcový vysoko kvalitný LCD displej zobrazí v jasných farbách a dokonalej ostrosti všetky nádherné okamihy, jedinečné scény a nezabudnuteľné zážitky zachytené vašim potomkom.

uGo Froggy ponúka nevyčerpateľné množstvo filtrov a rámčekov. Nie je nutné skončiť len pri fotografii alebo videu. Kreativita vášho dieťaťa bude podporená možnosťami z ponuky jedinečných farebných kombinácií a prvkov na spracovanie fotografií. Buďte na pozore! Na vašej fotke sa môže objaviť šašovský nos alebo čarodejnícky klobúk! Navyše sú k dispozícii dve video hry, ktoré kombinujú zábavu a učenie.

Samotný dizajn fotoaparátu uGo Froggy vykúzli úsmev na tvári dieťaťa a je prísľubom zábavy a príležitostí k rozvoju zručností. uGo Froggy vypadá atraktívne a poteší každého mladého fotografa alebo filmára. Vieme, že svoj talent môžu rozvíjať ako chlapci, tak dievčatá, preto prinášame uGo Froggy v dvoch farebných prevedeniach – ružovej a modrej.

Detský fotoaparát uGo Froggy je dostupný v dvoch farebných variantoch (ružová alebo modrá) prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov.

Doporučená koncová cena 38 EUR vrátane DPH.

Špecifikácie:

  • Uhlopriečka LCD displeja: 2“
  • Podpora rozlíšenia: 1080i, 720 p
  • Maximálne rozlíšenie videa: 1920 × 1080 px
  • Počet batérií: 4 × AA (Alkaline)
  • Konektory: MicroSD, Micro USB
  • Farba: Modrá alebo ružová
  • Rozmery: 157 × 94 × 51 mm

Viac na: https://ugo-europe.com/product/kid-camera-ugo-froggy-hd-blue

Značky: