Čínska spoločnosť dnes oznámila termín konferencie.

Tá sa bude konať 13. augusta a ponesie názov Transform Your World. DJI však bližšie neuviedlo, o aký produkt ide. Viacero zdrojov uvádza, že by sme mohli spoznať novú verziu stabilizátora Osmo Mobile 3.

Skoršie úniky prezrádzajú, že zariadenie príde s podporou Bluetooth 5.0 Low Energy (LE) a vo výbave tentokrát už nebude chýbať USB-C port, čo bolo Osmo Mobile 2 častokrát vyčítané. Okrem týchto strohých informácií o pripravovanom zariadení už nepoznáme žiadne ďalšie informácie. Stále nie je jasné, aké nové funkcie môžeme od DJI Osmo Mobile 3 očakávať.

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 2 má vo svojej výbave 2 600 mAh batériu, ktorá umožňuje až 15 hodinové používania na jedno nabitie. Pri predstavení nástupcu pôvodného Osmo Mobile tak išlo o výrazný benefit, pretože pôvodná verzia dokázala pracovať na jedno nabitie približne 4,5 hodiny. Druhá generácia je aj pohodlnejšia na používanie a to vďaka nižšej hmotnosti.

DJI Osmo Mobile 2 bol uvedený na náš trh za 149 eur, čo je výrazne menej, ako tomu bolo pri jeho predchodcovi. Je preto ťažké si predstaviť, že DJI ešte viac zníži cenu pripravovaného Osmo Mobile 3. Nechajme sa ale prekvapiť.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Recenzia DJI Osmo Pocket + Expansion Kit: Najmenšia stabilizovaná 4K kamera

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.