Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tieto tlačiarne rozširujú trhové príležitosti pre zákazníkov a ponúkajú vyššie úrovne produktivity, flexibility a efektivity

Spoločnosť Epson posilnila svoju vedúcu pozíciu na trhu sublimačných tlačiarní uvedením dvoch nových 44-palcových produktov. Štvorfarebný model SureColor SC-F6400 a šesťfarebný model SureColor SC-F6400H sú navrhnuté na tlač nízkeho a stredného objemu. Sú ideálne pre aplikácie, ako je textilná produkcia, personalizácia produktov a vysoko kvalitná reprodukcia fotografií.

Tlačiarne ponúkajú rad významných vylepšení vrátane vyššej produktivity a zníženého množstva odpadu. Obe tlačiarne sú založené na revolučnej technológii Micro TFP PrecisionCore spoločnosti Epson, ktorá je navrhnutá na poskytovanie výnimočnej obrazovej kvality, vďaka čomu ponúkajú odlišné výhody v závislosti od potrieb užívateľa.

Model SC-F6400 v porovnaní so svojim predchodcom SC-F6300 zvyšuje produktivitu o 20 %. Model SC-F6400H poskytuje rozšírený farebný priestor použitím CMYK atramentov a voľbou buď fluorescenčnej ružovej a fluorescenčnej žltej, svetlo azúrovej a svetlo purpurovej alebo oranžovej a fialovej.

To znamená, že SC-F6400H, ako prvá šesťfarebná 44-palcová sublimačná tlačiareň spoločnosti Epson, sprístupňuje rozšírený rad potenciálnych aplikácií pre textilné aj pevné substráty. Toto vylepšenie bude zaujímať predovšetkým užívateľov zaoberajúcich sa produkciou módnych výrobkov, športového i domáceho oblečenia, mäkkého značenia a propagačných výrobkov.

Tlačiarne SC-F6400 a SC-F6400H ponúkajú užívateľom niekoľko ďalších výhod vrátane nových atramentových balení s väčšou kapacitou. Tie obsahujú o 45 %[1] viac atramentu (1,6 l), čím sa znižuje frekvencia výmeny a množstva odpadu. Atramentové balenia stačí iba pretrepať a vložiť, už žiadne nalievanie a miešanie spôsobujúce neporiadok.

Tlačiarne tiež majú novú 4,3 palcovú dotykovú obrazovku, ktorá je o 30 % väčšia ako pri predchádzajúcom modeli. Zjednodušené postupy údržby minimalizujú prestoje. Tlačiarne sú navyše dodávané so softvérom, ktorý firmám pomôže pracovať ešte efektívnejšie a lepšie analyzovať náklady a ziskovosť. Oba produkty ponúkajú užívateľom kompletné riešenie vrátane hardvéru, softvéru, tlačovej hlavy, atramentu, sublimačných papierov a záruky. SC-F6400H navyše zahŕňa navíjaciu jednotku.

„Spoločnosť Epson si svojím vysokým trhovým podielom vybudovala reputáciu firmy, ktorá podporuje podniky pomocou skutočne komplexných tlačových riešení. Tie ponúkajú najvyššiu úroveň kvality, flexibility a cenovej efektivity,“ hovorí Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager zo spoločnosti Epson Europe SK&CZ. ”Tieto nové tlačiarne sú dokonalými príkladmi nášho záväzku počúvať potreby trhu a poskytovať aktuálne relevantné a efektívne riešenia,“ dodáva Slávek Gross.


[1] V porovnaní s modelom SureColor SC-F6300.

Značky: