Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Priekopník v oblasti automatizácie finančných procesov v strednej Európe, spoločnosť Fitek, zastreší po novom na Slovensku a v okolitých krajinách automatizované riešenia Basware, svetového lídra v oblasti služieb source-to-pay, elektronickej fakturácie a inovatívnych finančných služieb. Partnerstvo podpísali 8. októbra.

Novonastavená spolupráca v oblasti spracovania faktúr, automatizácie tzv. “accounts payable” a sieťových služieb Basware, pokrýva trh strednej a východnej Európy.

„Teší ma, že nás spoločnosť Basware vidí ako rýchlo sa rozvíjajúcu spoločnosť v strednej a východnej Európe. Naše portfólia služieb sa výborne dopĺňajú a reagujú na obchodné trendy. Spoločne prinášame moderné elektronické služby de CEE regiónu,” hovorí Ján Mindek, konateľ spoločnosti Fitek.

Ilari Nurmi, SVP Business Development & Alliances z Basware dodáva: „Sme nadšení rozšírením našej partnerskej základne v strednej a východnej Európe. Technológie Basware v kombinácii s dobrou znalosťou trhu spoločnosti Fitek sú víťazným receptom pre firemných zákazníkov všetkých veľkostí.“

Značky: