V jubilejnom desiatom ročníku ankety Mobil roka 2016 powered by O2 vám znova prinášame možnosť vybrať si svojich favoritov v 6 rôznych kategóriách.

Okrem tradičných zástupcov zo sveta mobilných telefónov sme tento rok pridali aj ich príslušenstvo, ktoré sa už stalo neoddeliteľnou súčasťou pri používaní smartfónov. Vyberať tak budete aj inteligentné hodinky, Bluetooth slúchadlá a reproduktory.

Dnes vám predstavíme poslednú kategóriu, ktorou je Bluetooth reproduktor roka. Zariadenia nominované v tejto kategórii sa vyznačujú možnosťou jednoduchého prenášania. Môžete si ich vziať so sebou aj na výlety do prírody.

Charakterizuje ich tiež dlhá výdrž batérie, jednoduché ovládanie aj pomocou aplikácie v smartfóne a u niektorých dokonca aj vodeodolnosť. Nemusíte sa báť, ak vám na tripe spadnú do vody.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Čas na to máte najneskôr do 10. februára 2017. A nezabudnite, že každý z vás, hlasujúcich, bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny.

V kategórii Bluetooth reproduktor roka 2016 sú nominované tieto reproduktory:

B&O Beoplay A2 Active

Bang&Olufsen vylepšil staršiu verziu Beoplay A2, pridal odolnosť voči vode, prachu a menším nárazom. Hudbu si vďaka silnej batérii budete môcť vychutnávať po celý deň. Technológia True360 sa postará o kvalitný priestorový zvuk.
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Bose Soundlink Mini Bluetooth II

Bose pripravil bezdrôtový reproduktor s novými membránami, patentovým spracovaním signálu i vstavaným mikrofónom pre hands-free telefonovanie. Pre rýchle spárovanie a bezproblémový prenos zvuku je vybavený novou silnou Bluetooth anténou.
Viac sa o reproduktore Bose Soundlink Mini Bluetooth II dozviete tu>>
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Creative iRoar

Inteligentný bezdrôtový reproduktor so zvukovým výstupom prostredníctvom piatich meničov, disponuje dvomi výkonnými zosilňovačmi. Technológia BlasterX Acoustic Engine inteligentne optimalizuje akustický výkon. Cez dokovací expanzný port k nemu pripojíte aj externý subwoofer.
Prečítajte si našu redakčnú recenziu Creative iRoar>>
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Harman Kardon Onyx Studio 2

Onyx Studio 2 je malé prenosné zariadenie, ktoré poteší skvelým ikonickým dizajnom a ohromí svojou reprodukciou zvuku. Oproti staršej verzii mu pribudol AUX, teda 3,5 mm konektor. S funkciou VoiceLogic a vstavaným mikrofónom ho využijete aj na konferenčné hovory.
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

JBL Charge 3

Charge 3 vás poteší hlasnou reprodukciou s dobrou kvalitou, dlhou výdržou a navyše ho môžete použiť aj ako externú batériu. Vďaka robustnej a vodeodolnej konštrukcii sa oň nemusíte báť, ak vám spadne do vody alebo do piesku. Funkcia JBL Connect umožní spojiť viac reproduktorov a vytvoriť stereo efekt.
Prečítajte si našu redakčnú recenziu JBL Charge 3>>
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Logitech UE Boom 2

UE Boom 2 je ďalším z radu outdoorových reproduktorov značky Ultimate Ears, ktorého zvuk má 360° smerovanie. Je odolný nielen voči vode a prachu, ale aj pádom do výšky 1,5 m. Vďaka možnosti prepojeniu s viacerými reproduktormi UE Boom 2 si môžete spraviť domácu párty. Charakter reproduktora zvýrazňujú pestré farby, v ktorých je dostupný.
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Samsung LEVEL Box Pro

UHQ Audio znie z tohto reproduktora so štyrmi zabudovanými reproduktormi a dvomi pasívnymi žiaričmi lepšie než CD audio vďaka UHQ-BT technológii, minimalizujúcej straty zvukového signálu. Jednoduchému a intuitívnemu ovládaniu napomôžu tlačidlá na vrchnej strane.
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Sony SRS XB3

Kompaktný reproduktor s dvomi 48 mm meničmi vytvára plnohodnotný stereo zvukový výstup. Technológia Sony DSP dynamicky prispôsobuje kompresiu frekvencie hudobného zdroja a funkcia Speaker Add umožňuje spárovanie ďalšieho reproduktora. Vďaka vodeodolnosti sa nemusíte báť vziať ho so sebou do prírody.
Ak chcete za reproduktor hlasovať, kliknite sem>>

Hlasovať za svojho favorita v ankete Mobil roka 2016 powered by O2 môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí, bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur. Hlasujte tu>>

Značky: