Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hurbanovský pivovar opäť získal viacero významných ocenení v rámci uznávanej degustačnej súťaže Zlatá pivná pečať v  Českých Budějoviciach. Tento rok bolo z portfólia hurbanovského pivovaru ocenených päť produktov v troch rôznych kategóriách. V súťaži si zmeralo sily viac ako 240 pivovarov z celého sveta s 1050 vzorkami v 33 kategóriách piva a cideru. Napriek silnej konkurencii si pivovar dokázal obhájiť silnú pozíciu na pivnom trhu a domov prináša dve zlaté, jednu striebornú a dve bronzové pivné pečate.

Pivá z portfólia spoločnosti HEINEKEN Slovensko zaznamenali tento rok opäť mimoriadny úspech. V rámci prestížnej súťaže Zlatá pivná pečať, konajúcej sa u našich českých susedov, si domov prinášajú hneď viacero ocenení. „Tohtoročný úspech nás mimoriadne teší. Päť medailových umiestnení, z toho dve zlaté pivné pečate, sú dôkazom poctivej práce a vysokého majstrovstva všetkých zamestnancov pivovaru Hurbanovo a sladovne. Teší nás, že našim zákazníkom prinášame kvalitné pivá, radlery a cidery, ktoré hrdo ustoja náročnú konkurenciu z celého sveta,“ informuje Hana Šimková, manažérka korporátnych vzťahov HEINEKEN Slovensko.

Pivovar Hurbanovo so značkou Zlatý Bažant Radler absolútne ovládol kategóriu „Miešaný nápoj z piva“, v rámci ktorej obdržal všetky tri medailové ocenenia. Prvenstvo získal Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón, strieborné umiestnenie patrilo Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón Baza Mäta Light a bronzovú priečku získal Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón Baza Mäta. Vlajková loď spoločnosti zaujala i v  tradičnej kategórii Tmavé výčapné pivo. Zlatý Bažant Tmavé si odniesol zlatú pivnú pečať. Päticu medailových umiestnení pre spoločnosť HEINEKEN Slovensko uzatvorila kategória tradičných ciderov, kde porotu oslovil Strongbow Medium Dry a môže sa pochváliť bronzovým umiestením.

Na Slovensko tak putujú prostredníctvom hurbanovského pivovaru dve zlaté, jedna strieborná a dve bronzové medaily.  V mene spoločnosti ich prebral Karol France, obchodný sládok HEINEKEN Slovensko: „Som nesmierne rád, že som mohol byť prítomný na prestížnom udeľovaní cien v Českých Budějoviciach, na ktorom sa stretli pivní experti z celého sveta. Napriek množstvu prihlásených pivovarov a veľkej konkurencii, som mal tú česť stáť na pódiu a prebrať celkovo päť úctyhodných ocenení.“

Značky: