Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, predstavuje na trhu novú inteligentnú Wi-Fi žiarovku TP-Link Tapo L530, u ktorej si môžete vybrať z 16 miliónov farebných odtieňov – a vytvárať si pritom vlastné scenáre osvetlenia, ktoré následne využijete podľa nálady a príležitosti.

Široké možnosti prispôsobenia

Aktuálnej potrebe alebo situácii môžete bez problémov prispôsobiť farebný odtieň, ale okrem toho aj jas alebo teplotu (na úrovni 2 500 až 6 500 K). Každá situácia, ktorá sa u vás doma alebo v kancelárii odohráva, vyžaduje inú farbu svetla, a teda aj inú atmosféru. Či už sa jedná o prehrávanie domáceho kina, sústredenú prácu, romantickú večeru, večierok s priateľmi alebo hranie na počítači, u Tapo L530 si naprogramujete presne tú atmosféru, ktorú práve potrebujete.

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Všetky dôležité parametre vrátane jasu si jednoducho nastavíte v mobilnej aplikácii Tapo. Maximálna hodnota jasu činí 806 lúmenov, čo zodpovedá ekvivalentu 60wattovej žiarovky. Každé z nastavení si samozrejme priamo v aplikácii jednoducho uložíte a pri ďalšej podobnej príležitosti ho tak môžete použiť znova. Okrem vyššie uvedeného si nastavíte napríklad aj plán a časovač, vďaka ktorému bude žiarovka svietiť na úrovni jasu s odtieňom svetla, ktoré sa hodia k vašim pravidelným aktivitám – napríklad spánku a vstávaniu. Režimy východu a západu slnka potom umožňujú automatické zapnutie svetla podľa vašej časovej zóny.

Nastavte si svetlo na diaľku

Inteligentná žiarovka TP-Link Tapo L530 spolupracuje aj s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa, a tým ovládanie ešte zjednodušuje – stačí totiž vysloviť pár jednoduchých príkazov a žiarovka sa podľa toho zachová. Mobilná aplikácia samozrejme umožňuje aj rozsvecovanie a zhasínanie svetiel na diaľku, takže si môžete potrebnú atmosféru pripraviť už pred príchodom domov. Alebo naopak náhodne rozsvecovať a zhasínať svetlá v čase, keď ste na dovolenke, takže si žiadny okoloidúci nemôže byť istý, či sa práve nachádzate doma alebo nie. Aj tieto záležitosti možno samozrejme naprogramovať automaticky.

Kľúčové vlastnosti Tapo L530E:

  • Viacfarebná – ľahko navrhujte scenáre pre svoju každodennú rutinu alebo aktivity prispôsobením jasu, teploty svetla a farieb – s výberom zo 16 000 000 odtieňov.
  • Ekvivalent 60 W – LED žiarovka produkuje biely jas až 806 lúmenov a má rozsah stmievania od 1 % do 100 %.
  • Nastavenie pre vaše pohodlie – našli ste svoje obľúbené osvetlenia pre sledovanie filmov? Uložte ho ako voľbu, ktorú si môžete jednoducho vybrať pre budúce filmové noci.
  • Časový plán a časovač – vytvorte si pravidelný plán pre zapnutie/vypnutie s nastaveným jasom alebo farbami.
  • Režimy východu a západu slnka – automaticky aktivujte svoje svetlo podľa časového pásma.
  • Nevyžaduje sa žiadny rozbočovač – pripojte svetlo L530E k domácej wifi sieti, a potom je všetko nastavené.
  • Ovládanie hlasom – zmeňte osvetlenie pomocou hlasových príkazov, pretože Tapo spolupracuje s Amazon Alexa a Google Assistant.
  • Diaľkové ovládanie – vyberte telefón z vrecka a otvorte aplikáciu Tapo pre diaľkové ovládanie svetla.
  • Režim v neprítomnosti – automaticky simulujte, že je niekto doma, aby ste vydesili prípadných nežiaducich návštevníkov.
  • Obnovenie posledného nastavenia – žiarovka sa automaticky vráti do predchádzajúceho stavu pred vypnutím.

Viac informácii o produkte

Značky: