Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vďaka všesmerovému, vysoko kvalitnému zvuku a vycibrenému dizajnu je najnovší všestranný reproduktor XBOOM od LG ideálny pre vnútorné aj vonkajšie použitie

Nový reproduktor LG XBOOM 360 (model RP4) od spoločnosti LG Electronics (LG) má kónicko-valcový dizajn a poskytuje autentický všesmerový zvuk, ktorý je ideálny pre akýkoľvek priestor alebo príležitosť. Jedinečný a na pohľad príjemný tvar reproduktoru umožňuje LG XBOOM 360 vyžarovať zvuk do všetkých smerov a zaistiť tak realistický výkon s pôsobivou silou a čistotou. Tento štýlový reproduktor, ktorý je ideálny pre dnešný životný štýl zameraný na malé spoločenské stretnutia, bude na kľúčových trhoch debutovať už tento mesiac.

Atraktívny kónicko-valcový tvar reproduktoru LG XBOOM 360 nie je len príjemný na pohľad, ale jeho funkciou je taktiež kvalitná reprodukcia zvuku s minimálnym skreslením. Reflektorová štruktúra výškového a basového reproduktoru, ktorá sa obvykle vyskytuje len u špičkových audio produktov, je navrhnutá tak, aby poskytovala zvuk vyžarovaný do 360 stupňov s minimálnym skreslením. Či už je teda reproduktor XBOOM 360 v interiéri alebo vonku, zahrnie poslucháčov bohatým a detailným zvukom.

Taktiež prémiová kvalita konštrukcie výškového a basového reproduktoru pomáha vytvárať presvedčivú a výnimočne vyváženú zvukovú scénu. Titánová membrána výškového reproduktoru vytvára lineárnu frekvenciu pre vynikajúci výkon a presnú reprodukciu v celom rozsahu vysokých frekvencií. Odolný woofer reproduktoru zo sklenených vlákien naviac prináša dynamické basy s jasnou a prirodzenou odozvou v strednom pásme. Kombinácia výkonných meničov a robustného 120W výkonu umožňuje reproduktoru LG XBOOM 360 premeniť akúkoľvek miestnosť alebo priestor na ideálne miesto pre počúvanie.

Bezdrôtový LG XBOOM 360 dokáže vytvoriť tú správnu atmosféru pre akúkoľvek príležitosť taktiež vďaka náladovému osvetleniu s tromi rôznymi predvoľbami – Ambientnej, Prirodzenej a Party. Atmosféru podporí taktiež rad prispôsobiteľných možností osvetlenia a zvukových efektov pri použití s mobilnou aplikáciou. V aplikácii používatelia nájdu taktiež funkciu DJ Effect, ktorá umožňuje miešanie viacero samplov aj scratchovanie a ďalšie zvukové efekty.

Reproduktor ponúka 10 hodín počúvania na jedno nabitie, má vstavanú kovovú rukoväť pre ľahkú mobilitu a elegantný, vysoko odolný látkový poťah (k dispozícii vo farbách Beige, Burgundy, Charcoal Black a Peacock Green), ktorý do akéhokoľvek prostredia okamžite vnesie teplo a štýl.

A čo je najdôležitejšie, XBOOM 360 dokazuje trvalý záväzok spoločnosti LG znižovať svoj dopad na životné prostredie. Reproduktor, ktorý je čiastočne vyrobený z recyklovaných plastov a ďalších materiálov pochádzajúcich zo spotrebiteľského odpadu, získal certifikáciu Eco-Product od švajčiarskej spoločnosti SGS Société Générale de Surveillance SA, Environmental Claim Validation od Underwriters Laboratories a uznanie Global Recycled Standard od Control Union Certifications.1

Podrobnejšie informácie o dostupnosti a cene budú známe v horizonte niekoľkých týždňov.

Značky: