Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pôvodný seriál, ktorý ponúka exkluzívny pohľad do nedávnej histórie tímu a do súkromia hráčov ako Messi, Piqué, ter Stegen a Suárez.

● Úplne nový a exkluzívny obsah vytvorený produkčným štúdiom FC Barcelona ponúka jedinečný pohľad do súkromia tímu na jaho ceste za víťazstvami, ale aj v momentoch prehry. ● Pemiéra exkluzívne ne Rukuten TV už v novembri: osem 45-minútových epizód dostupných na tejto platforme už teraz.

Rakuten, Inc., FC Barcelona a Rakuten TV predstavujú Matchday Inside FC Barcelona, ktorý je oficiálnym seriálom prinášajúcim exkluzívne zábery zo sezóny klubu 2018-2019. Ponúka nový pohľad na tím a ukazuje, prečo je Barça „viac ako klub.“

MatchdayInside FC Barcelona bol vytvorený pod záštitou spoločnosti Barça Studios v spolupráci so spoločnosťami Kosmos Studios, Rakuten, Inc., Rakuten H Collective a Producciones del Barrio.   Rakuten je od roku 2017 hlavným globálnym partnerom FC Barcelona. Hlavným cieľom spolupráce je motivovať ľudí pomocou športu. Rakuten tiež prináša unikátne zábery fanúšikom po celom svete.

Seriál pozostáva z ôsmich epizód, ktoré ponúkajú pohľad do života hráčov a tímu v priebehu neuveriteľnej sezóny 2018 – 2019. Seriál ukazuje nový pohľad na kultúru a filozofiu Barça, jedného z najpopulárnejších futbalových klubov na svete. Seriál ukazuje divákom zábery zo života klubu a jeho hráčov v momentoch radosti z víťazstva i smútku po prehranom zápase. Matchday dokumentuje životy hráčov aj mimo ihriska a ponúka pohľad do ich súkromných životov. Diváci tak uvidia piknik v dome Luisa Suáreza, ktorého sa zúčastnili Leo Messi a Jordi Alba; ako si Gerard Piqué užíva voľný čas so svojou rodinou; Marc-André a Stegen zariaďujú nový dom alebo ako Ivan Rakitič varí a pripravuje svoje obľúbené špeciality.

Matchday tiež ukazuje kultové zábery vybraných zápasov FC Barcelona v priebehu minulej sezóny, ako „El Clasico“, zápas proti Real Madrid, ktorý je tiež jednou z najsledovanejších športových udalostí na svete. V dvoch epizódach uvidíme, ako sa hráči pripravujú na El Clásico, ako zvládajú tlak na túto významnú udalosť a čo zažijú v priebehu 90 minút, na hracom poli. Dokument nahovoril John Malkovich. V dokumente sú tiež zahrnuté osobné príspevky od rôznych ľudí, ktorí sú súčasťou života Barçy. Jedným z nich je Rafa, hasič, ktorý prišiel pri záchrannej akcii a následnej explózii o zrak, ale nikdy nevynechá zápasy klubu na Camp Nou. A Andrey, fanúšik z Ruska, ktorý nasleduje FC Barcelona, ​​kamkoľvek ide.

Premiéra Matchday prebehne dnes 29. novembra výlučne na Rakuten TV, len v Európe, po ktorej nasleduje japonská premiéra a distribúcia prostredníctvom spoločnosti Rakuten alebo v partnerstve s inými operátormi v regiónoch APAC a USA. FC Barcelona má na dokument práva v Afrike, Latinskej Amerike, regióne MENA a Kanade.

Pre všetkých fanúšikov Barça, ktorí chcú mať  blízko ku svojim hrdinom i po zhliadnutí seriálu Matchday, exkluzívne na Rakuten TV, je k dispozícii oficiálna Barça komunita na platforme Rakuten Viber, kde sa pravidelne objavuje nový aktualizovaný obsah zo života klubu. Komunita má v súčasnosti viac ako 2 milióny členov, spája fanúšikov FC Barcelona z celého sveta. Tí môžu sledovať  novinky, informácie o nadchádzajúcich zápasoch, rôzne kvízy a informácie zo zákulisia. Okrem toho môžu prostredníctvom  chatbota hlasovať, aké bude skóre alebo, kto bude hráčom zápasu a vyhrávať zaujímavé ceny, ktoré sa inak nedajú kúpiť. Rakuten Viber tak umožňuje fanúšikom komunikovať so svojim obľúbeným klubom.

Značky: