Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobca sieťových zariadení Mercusys uvádza na trh AC1900 Wi-Fi Mesh systém Halo H50G(3-pack), vďaka ktorému môžete vo svojej domácnosti alebo kancelárii vytvoriť stabilnú unifikovanú bezdrôtovú Wi-Fi sieť s jediným názvom a heslom pre celý pokrytý priestor. Vychutnať si tak domácu zábavu môžete bez akéhokoľvek meškania, a to s rýchlosťou až 1 900 Mbit/s, naviac v dizajnovo čistom a minimalistickom balení.

Jedna sieť s bezproblémovým roamingom

Mesh systém je dvojpásmový, pričom každé z dvoch pásiem možno využiť na iné on-line aktivity. Vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz sa môžete pripojiť rýchlosťou 600 Mbit/s a ​​surfovať tu na internete, čítať e-maily alebo si napríklad púšťať hudbu. Dátovo náročnejšie aktivity má na starosti pásmo 5 GHz, ktoré v tomto prípade ponúka rýchlosť až 1 300 Mbit/s a ​​predstaviť si ho dokážeme pre hranie on-line hier, streamovanie videa alebo videokonferencie.

Mesh systém má výhodu v tom, že pozostáva z plnohodnotných a v tomto prípade aj dizajnovo podarených prístupových bodov, ktoré sú vzájomne zameniteľné a je teda úplne jedno, ku ktorému z nich ste práve pripojení. Ako užívateľ to vlastne ani nespoznáte, pretože prechod medzi signálmi jednotlivých prístupových bodov je úplne plynulý a „bezšvový“.

Vďaka tomu sa vám napríklad „nesekne“ videohovor vo chvíli, keď prechádzate s mobilom v ruke z jednej miestnosti do druhej. Prechod medzi jednotkami prebieha úplne automaticky. Pokročilá technológia Mesh navyše dokáže vytvoriť jednotnú domácu sieť s jedným názvom (SSID) a heslom pre všetky prístupové body. Na jednotlivé koncové zariadenia signál cieli pomocou technológie Beamforming (modelovanie lúča), čím je zvýšená stabilita signálu a v konečnom dôsledku aj výdrž batérie u týchto zariadení.

Súčasťou balenia sú aj 3 plne gigabitové porty na jednu jednotku Halo (pričom v základnom balení sú k dispozícii hneď tri tieto jednotky). Vďaka tomu môžete svoje koncové zariadenia pripájať k domácej sieti nielen bezdrôtovo, ale aj po kábli.

Jednoduché nastavenie aj správa domácej siete

Všetky nastavenia prebiehajú cez intuitívnu mobilnú aplikáciu, ktorá umožňuje napríklad komplexnú konfiguráciu domácej bezdrôtovej siete v priebehu niekoľkých minút. Žiadna zložitá konfigurácia nie je potrebná. Čo sa týka správy siete, potom je samozrejme k dispozícii komplexná rodičovská kontrola, ale tiež možnosť vytvorenia samostatnej siete pre hostí alebo technológia riadenia sieťovej prevádzky QoS (Quality of Service). Tá dokáže uprednostniť zvolené zariadenia, a zvýšiť tak rýchlosť ich pripojenia.

Kľúčové vlastnosti Halo H50G(3-pack):

  • Jedna sieť – vďaka pokročilej technológii Mesh zariadení Halo spoločne vytvoria jednu unifikovanú domácu sieť s jedným názvom a heslom pre sieť Wi-Fi.
  • Bezproblémový roaming – automatické prepínanie medzi jednotkami Halo, keď sa pohybujete po dome, aby ste vždy mali najlepší signál poskytujúci najrýchlejšie pripojenie pre všetky vaše zariadenia.
  • Pokrytie celej domácnosti – pokrytie priestoru až 550 m² vysokorýchlostnou sieťou Wi-Fi, eliminujúcou mŕtve zóny Wi-Fi vo vašej domácnosti.
  • Dvojpásmová Wi-Fi s rýchlosťou 1,9 Gbit/s – zariadenie Halo H50G poskytuje rýchle a stabilné pripojenie pre až 100 zariadení s rýchlosťami až 1 900 Mbit/s a je kompatibilný s väčšinou poskytovateľov internetových služieb (ISP) a modemov.
  • Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie – s aplikáciou MERCUSYS môžete rýchlo nastaviť a spravovať Wi-Fi.
  • Plno gigabitové porty – 3 gigabitové porty na každú jednotku Halo pre bleskurýchle káblové pripojenie.

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.mercusys.com/cz/product/details/halo-h50g(3-pack)

Značky: