Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Bang & Olufsen uviedla na trh nový model výkonného a prenosného Bluetooth reproduktora Beolit pre rok 2020, ktorého korene siahajú až do roku 1939.

Nový model Beolit 20 si zachováva svoj typický zvukový prejav, je zasadený do atraktívneho a ľahko prenosného puzdra, ale s výrazne vylepšenou výdržou batérie, integrovanou funkciou bezdrôtového Qi nabíjania na jeho vrchnej strane a jemne vylepšeným dizajnom.

„Pretože tento produkt používajú naši zákazníci po celý deň, doma aj vonku, zamerali sme sa na výrazné zlepšenie výdrže batérie, ktorá je teraz pri bežných hlasitostiach počúvania o 30% dlhšia. To nám umožnilo pridať bezdrôtové Qi nabíjanie na vrchnú stranu produktu, takže môžete nabíjať kompatibilné zariadenia, ako je váš mobilný telefón, ak vám na večierku alebo počas pikniku v parku dôjde batéria,“ hovorí Christoffer Poulsen, viceprezident pre produktový manažment v Bang & Olufsen.

Beolit 20 si zachováva ikonický tvar série Beolit, ktorý bol navrhnutý v spolupráci s dizajnérkou Cecilie Manz (2012), a zároveň zavádza množstvo dizajnových noviniek, vďaka ktorým je každodenné používanie reproduktora ešte príjemnejšie. Pôvodný dierovaný vzor bol prepracovaný s moderným dizajnom. Opakované lomené línie a zaoblené rohy poskytujú zreteľný a dynamický vzhľad a zároveň optimalizujú akustický výkon so 45% akustickou transparentnosťou pre čistý a rafinovaný zvuk. Výška a zakrivenie vrchnej časti boli prepracované, aby poskytovali viac možností umiestnenia pri nabíjaní smartfónov, tlačidlá sú teraz odolnejšie a remienok z rastlinne činenej kože dodáva dokonalý vzhľad.

Obrovský zvuk v malom prevedení

Aj keď je dosť malý na to, aby sa dal ľahko prenášať, Beolit 20 poskytuje dostatok zvuku. 5,5“ širokopásmový basový reproduktor s dlhým zdvihom v kombinácii s 3 x 1,5” reproduktormi s plným rozsahom a 2 x 4” pasívnymi basovými žiaričmi poskytujú mimoriadne pôsobivé basy s hlasitosťou 77 dB a hlasitosť 93 dB v strednom rozsahu. Tento výkon v kombinácii s všesmerovým zvukom True360 znamená, že Beolit 20 je schopný pohodlne vyplniť väčšinu miestností charakteristickým zvukom Bang & Olufsen. Môžete tiež spárovať dva reproduktory Beolit 20 v stereo režime, alebo spárovať nový reproduktor s predchádzajúcim reproduktorom Beolit 17, aby ste zážitok ešte vylepšili.

Cena a dostupnosť

Beolit 20 s cenou 450 EUR vychádza vo farbách Gray Mist a Black Anthracite a je k dispozícii na www.bang-olufsen.com, v obchodoch Bang & Olufsen a u vybraných predajcov od 29. októbra 2020.

Značky: