Surf IT je novinkou medzi festivalmi a spája v sebe  bláznovstvá na vode, kvalitné jedlo, pitie, dobrú hudbu a množstvo zábavy až do rána. Tešiť sa môžete na hudobné vystúpenie skupín Komajota či Puding pani Elvisovej. To však nie je všetko, nižšie píšeme čo na tomto jedinečnom festivale zažijete.

Príďte sa zabaviť aj vy už 5. augusta v areáli WakeLake Zlaté Piesky od 12.00 do 05.00.

Dátum konania: 5. 8. 2017
Predpredaj lístkov: www.surfit.sk

Viac informácií na www.surfit.sk.
Sleduj aj fanpage na Facebooku –  Surfit fanpage>>
Alebo followuj event SurfIt na Facebooku>>

Množstvo zábavy na vode

Nezabudnuteľná zábava vás čaká do rána. Festival štartuje s množstvom pohybových aktivít. Od beach volejbalu až po vodné športy. Pripravené sú aj atrakcie pre vaše deti.

Neoddeliteľnou súčasťou Surf IT bude aj využívanie vodného vleku na wake boarding a vodné lyžovanie. Vybavenie, pas na jazdenie a k tomu všetká tá hudba a zábava! Videli ste niekedy podobný festival na Slovensku? My veru nie, a preto bude Surf IT jedinečný. Okrem wakeboardingu si zahráte aj beach volejbal, či skúsite paddle boarding. Všetko v cene dennej vstupenky.

Kvalitné jedlo a pitie

Na festivale budete môcť stretnúť aj jedného tuláka. Nie nebojte sa, tento bude voňať čerstvou kávou a privíta vás milým úsmevom. Reč je o chalanoch z TULAC Coffee&Tea, ktorých modrý Citroën rozhodne neprehliadnete. Príďte aj vy ochutnať kvalitnú kávu a vynikajúci čaj už 5. 8. na Zlaté Piesky. Kombináciu kávy, hudby a slnka rozhodne neoľutujete

 

Pripravené sú však aj chutné donuts  z La Donuteria Bratislava. Ako návštevníci festivalu budete mať jedinečnú príležitosť vyskúšať tie najlepšie donutky v Bratislave priamo na mieste. Čokoládové, vanilkové, ovocné…. Vlastne aké vás len napadnú a budú pripravené pre vás. V hipster village však budeš môcť ochutnať množstvo dobrého jedla. Napríklad aj skvelý humus od Hummus and Couscous Bar,  pravú španielsku Paella od Luisa z La Bottega, chutné waffle –  Ty Waffla či osviežujúce zmrliny Koun. O drinky sa postará  John Lemon a tiež alkáčske autíčko Vínomobil

A keďže sa v lete chceme všetci krásne opáliť, nesmieme zabúdať ani na vhodnú ochranu pred slnkom. Na festivale Surf IT sa o to postará firma Dermacol CZ & SK, ktorá zabezpečí aby sme po dni strávenom na slnku, chytili ten správny opálený odtieň.

 

Popritom všetkom si budete môcť oddýchnuť aj v pripravanej chillout zóne, kde si môžete prečítať časopis TOUCHIT. Spomienky si budete môcť odniesť aj so sebou. Nielen vo svojej pamäti. Pripravený bude fotokútik Canon, kde sa odfotíte a fotografiu si odniesť na pamiatku so sebou. Pre fanúšikov dobrého filmu je prichystané premietanie filmu Náhradný plán od Magicboxu.

Pohyb nadovšetko

Na Surf IT sa predstaví aj dlhoročná lektorka dancehallu, choreografka, tanečníčka a zakladateľka dancehallovej školy na Slovensku Aron MITU. Pripravila si dancehalový workshop. Môžu prísť starší aj mladší, ženy aj muži… Jediné čo potrebujete, je chuť sa niečo nové naučiť!   A čo by ste povedali na menšiu dávku dancehall tanca v podaní holiek z LiL Mitu Crew? My hovoríme jednoznačne ÁNO! Večer sa môžete tešiť na energické a jedinečné vystúpenie tejto bratislavskej skupiny, ktorá sa chodí zlepšovať až na samotnú Jamajku. Bola by chyba zostať sedieť.

 

 

Vďaka emJOY si na SurfITe budete môcť vyskúšať yogu či pilates, zapojiť sa do funkčného tréningu, kondičných cvičení zameraných na rozvoj všestranných motorických zručností a kompenzačných cvičení pre športovcov a monotónne pracujúcich.  Pre detičky si emJOYáci pripravili celodenný detský kútik a hodinu detskej gymnastiky. Milovníci Zumby si tiež prídu na svoje. Miška Podolanová je inštruktorkou Zumby, Aqua Zumby, Zumby kids, a taktiež revolučného fitness programu SALSATION® fitness, ktorý jedinečným spôsobom spája funkčný tréning do inovatívnych tanečných pohybov. Od iných tanečných štýlov alebo cvičení sa odlišuje najmä zámerom začleniť funkčné pohyby ľudského tela do všetkých tanečných choreografií a využívať všetky hladiny pohybu. Na SurfIT sú pre vás  dva workshopy, s týmto fantastickým cvičením.

Pretože sme ľudia, ktorí majú srdce

Nezabúdame ani na dobročinnosť. Na našom festivale nájdete aj stánok neziskovej organizácie Plamienok n.o., ktorá sa snaží pomáhať predovšetkým deťom v núdzi. Táto fotka vznikla na 24 hodinovom behu. U nás si síce moc nezabehajú, ale ani taká fotka pri vode a s drinkom v ruke určite nesklame. Každý návštevník festivalu Surf IT tak má možnosť podporiť aj dobrú vec.

 

Celou akciou bude sprevádzať Otec Mirec. Bude nás  baviť svojím hovoreným slovom spoza mikrofónu.

Koncerty a skvelá hudba až do rána

Večer sú pripravené dva skvelé koncerty. Zabaviť nás príde skupina Komajota a aj Puding Pani Elvisovej. A až do skorého rána nám bude hrať Dj Spinn.

Názov podujatia: Surf It challenge of 12’s

Dátum konania: 5. 8. 2017

Predpredaj lístkov: www.surfit.sk

Viac informácií na www.surfit.sk.
Sleduj aj fanpage na Facebooku –  Surfit fanpage>>
Alebo followuj event SurfIt na Facebooku>>

Značky: