Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Digitálna premiéra na Mercedese me media

Nový Mercedes-Benz Citan a jeho plne elektrický modelový variant eCitan oslávia svoju premiéru v stredu 25. augusta 2021. O 14:00 (CEST) bude nový malý van po prvýkrát prezentovaný verejnosti na online platforme Mercedes me media. Marcus Breitschwerdt, vedúci divízie Mercedes-Benz Vans, Natalie Sonntag, produktový marketing Mercedes-Benz Small Vans a Dirk Hipp, strategický projektový manažér a hlavný inžinier Mercedes-Benz Small Vans, opisujú v krátkych vyhláseniach najdôležitejšie silné stránky nového modelu.

Nová generácia Mercedes-Benz Citan disponuje DNA typickou pre značku, počnúc nezameniteľným dizajnom a jazdnými vlastnosťami a končiac bezpečnosťou a konektivitou. Kompaktné vonkajšie rozmery a veľký úložný priestor otvárajú širokú škálu možností využitia pre nový malý van, najmä v mestskej distribučnej preprave. Široko otvárateľné posuvné dvere na ľavej aj pravej strane vozidla, ako aj nízka nakladacia hrana umožňujú pohodlný prístup do interiéru a jednoduché nakladanie.

Rovnako pohodlne cestujúci nájdu svoje miesto v modeli Citan Tourer. Popri vysokej funkčnosti a variabilite ponúka vozidlo rozsiahlu bezpečnostnú výbavu a vysokú úroveň komfortu jazdy.

Premiéru modelu Citan je možné sledovať pod https://media.mercedes-benz.com/Citan. Divízia Mercedes-Benz Vans zástupcom médií poskytne aj podrobné informácie a služby na Mercedes me media. Okrem pôvodného anglického znenia sú k dispozícii prepisy v niekoľkých jazykoch na čítanie alebo sťahovanie. Tlačové materiály ako videá, obrázky, grafiky a tlačové texty dopĺňajú rozsiahlu ponuku.

Značky: