Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Milovníci prekvapení sa môžu od septembra tešiť na úplne novú edíciu čokoládových vajíčok Kinder Surprise plnú divokých zvierat zo Severnej Ameriky alebo figúrok z obľúbeného filmu Ľadové kráľovstvo. Nové postavičky aj zvieratká vďaka bezplatnej aplikácii Applaydu dokonca ožijú a spoločné chvíle s rodinou tak budú ešte zábavnejšie.

Vo vajíčkach Kinder Surprise na vás čaká celkovo 16 realistických zvierat zo severoamerickej prírody. Nájsť môžete napríklad bystrú líšku, polárneho medveďa, dravého orla alebo majestátneho jeleňa. Pomocou QR kódu, ktorý nájdete na letáčiku, sa dostanete do zábavno-náučnej aplikácie Applaydu, ktorá vás prenesie do ríše zvierat a vdýchne figúrkam život. Okrem okúzľujúcich hier, zábavných príbehov a nespočetného množstva chytrých aktivít sa tiež dozviete, v akej časti krajiny vaše zvieratko žije, aká je jeho potrava alebo aký zvuk vydáva.

V ďalšej špeciálnej edícii, ktorá poteší srdcia všetkých dievčat, sa ukrývajú figúrky z obľúbenej filmovej rozprávky Ľadové kráľovstvo. V Kinder vajíčku na vás čaká kráľovná Elza, nebojácna Anna, potmehúdsky Olaf alebo horal Kristoff so svojím sobom Svenom. Aj tieto postavičky môžete nechať ožiť vďaka aplikácii Applaydu a preniesť sa do krajiny Ľadového kráľovstva, v ktorej vládne odvaha a láska. Každá postavička je okrem iného spojená s jedinečnými hodnotami a pomáha edukovať o tom, čo je v živote dôležité.

S Kinder Surprise si tak nielen vychutnáte mliečnu čokoládu Kinder a okamih prekvapenia, ale s celou rodinou zažijete nové dobrodružstvá.

Značky: