PocketBook predstavuje novú produktovú radu čítačiek Touch Lux. PocketBook Touch Lux 4 je super ľahká a kompaktná čítačka s dotykovou obrazovkou a funkciou predného svetla.

Vďaka moderným funkciám a kompaktným rozmerom je PocketBook Touch Lux 4 vytvorená pre vášnivých čitateľov, ktorí počas dňa využívajú každú príležitosť na vychutnávanie svojej knihy.

V ultraľahkom ergonomickom zariadení môžete mať uložených až 3000 e-kníh, dajú sa v ňom vytvárať a ľahko preložiť poznámky alebo využívať ďalšie výhody cloudového čítania. Samozrejmosťou je k očiam prívetivá obrazovka E Ink najnovšej generácie. PocketBook Touch Lux 4 je osobný priestor na čítanie, ktorý ponúka všetko, čo uspokojí skutočného milovníka kníh.

PocketBook Touch Lux 4 je vybavená kapacitným multisenzorovým displejom E Ink Carta s rozlíšením HD (1024 × 758) a zabudovanou funkciou predného svetla, umožňujúcou pohodlné čítanie počas celého dňa. Vďaka vylepšenému dizajnu je e-čítačka určená aj tým, ktorí sú naozaj nároční na štýl. S hmotnosťou iba 155 gramov a rozmermi 161,3 × 108 × 8 mm sa e-čítačka pohodlne vojde do štandardne veľkého vrecka džínsov, aj do najmenšej dámskej kabelky. Ako je už tradíciou pre produkty PocketBook, čítačka má aj pohodlné tlačidlá na otáčanie strán pre tých, ktorí radšej ovládajú zariadenia mechanicky.

Operačná pamäť RAM zväčšená na 512 MB a výkonný 1 GHz procesor zaručujú rýchlu odozvu pri používaní všetkých služieb a aplikácií. Čítačka má vnútornú pamäť 8 GB a slot pre microSD kartu (až 32 GB), čo znamená, že používateľ môže do svojej digitálnej knižnice uložiť až 3000 e-kníh.

PocketBook Touch Lux 4 podporuje 17 textových formátov bez nutnosti konverzie a 4 grafické formáty, ako sú JPEG, BMP, PNG, TIFF. Vstavaná Wi-Fi spoločne s PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook a Send-to-PocketBook umožňujú jednoduché doručenie e-obsahu do e-čítačky bez pripojenia k PC. Predinštalované slovníky Abbyy Lingvo ponúkajú 24 jazykových kombinácií pre čítanie kníh v cudzích jazykoch.

E-čítačka má senzor, ktorý ponúka použitie funkcie „spánku“ a úsporu batérie v spojení s niektorým zo značkových puzdier PocketBook, kompatibilným s týmto konkrétnym modelom.

Nová PocketBook Touch Lux 4 je k dispozícii v čiernej farbe. Iné farebné verzie budú k dispozícii neskôr. Cena tejto čítačky je 120 eur.

Ak potrebujete šetriť, je tu aj vstupný model čítačky Basic Lux 2 a jej cena je 90 Eur.

 

Značky: