Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Symbolickým kopnutím do zeme začali babymarkt.de GmbH a skupina Geis spoločný logistický projekt: v novom centrálnom sklade spoločnosti babymarkt.de GmbH bude poskytovateľ logistických služieb skupina Geis zodpovedať za kompletný warehousing.

Nový sklad rastie vo VGP-Parku Chomútov neďaleko česko – nemeckej hranice, a bude ďalším centrálnym skladom spoločnosti babymarkt.de. Termín dokončenia logistického areálu na ploche zhruba 17.000 m², s možnosťou rozšírenia až na 25.000 m², je plánovaný na koniec tohto roka. Okrem práve budovaného skladu v Chomútove má babymarkt.de ďalšie centrálne sklady. V sídle spoločnosti, v nemeckom Dortmunde, ale aj v českých Tuchomericiach sa skladuje, kompletizuje, balí a rozosiela tovar zákazníkom do 14 krajín. Po dostavbe skladu v Chomutove bude mať babymarkt.de  40.000 m² logistickej plochy a bude vynikajúco pripravený na rýchly progres v najbližšom období a jednoduchšie dosiahnutie vedúceho postavenia na európskom trhu.

Kompletný logistický servis

V Chomútove bude vybavovaná veľká časť objednávok, ktoré prídu zo 14 európskych e-shopov spoločnosti babymarkt.de a zároveň bude odtiaľto zásobovaných šesť stálych pobočiek spoločnosti. Skupina Geis prevezme kompletný warehousing, čo znamená komplexný proces od príjmu tovaru, cez skladovanie, kompletizáciu tovaru a jeho balenie až po vychystanie na distribúciu do 14 krajín.

Zamestnancov podporujú moderné technológie

Pre babymarkt.de. bude pracovať viac než 100 zamestnancov skupiny Geis, ktorí denne vychystajú minimálne 1 000 zásielok. Zamestnanci budú vybavení najmodernejšími skladovými technológiami, ako sú napríklad vychystávacie rukavice so zabudovanou čítačkou čiarových kódov.

„V tomto zaujímavom projekte môžeme naplno využiť naše silné stránky: dlhoročné know-how zmluvného logistického partnera veľkých e-shopov a efektívnu prepravnú, logistickú a servisnú sieť v strednej Európe,“ hovorí Erik Lassen, konateľ divízie Geis Logistics. „Sme pripravení poskytnúť kvalitný servis a maximálny výkon, tak aby sme nesklamali dôveru spoločnosti babymarket.de. Teším sa na prevádzkovú spoluprácu.“

 

Značky: