Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti Samsung Electronics UK bola predĺžená platnosť titulu Royal Warrant, čo znamená, že aj naďalej bude fungovať ako oficiálny dodávateľ spotrebnej elektroniky pre britskú kráľovskú rodinu. Samsung jej navyše bude dodávať širší sortiment tovarov a spotrebičov.

Ako oficiálny dodávateľ pre najvyššie britské kruhy je spoločnosť Samsung poctená tým, že mohla dodávať kráľovskej rodine kvalitné produkty na základe pôvodného menovania v roku 2012. S obnoveným menovaním sa spoločnosť ocitla na prestížnom zozname po boku ďalších špičkových globálnych značiek.

„Opätovné získanie titulu Royal Warrant pre nás znamená veľkú česť a zároveň potvrdenie kvality našich produktov a služieb. Sme hrdí na to, že sa naša ponuka pre kráľovskú rodinu oproti minulosti ešte rozširuje, najmä v roku, keď jej veličenstvo oslávi platinové jubileum,“ vyhlásil Brian Ford, viceprezident divízie zákazníckych skúseností britskej a írskej pobočky Samsungu.

Titul oficiálnych dodávateľov kráľovského dvora má korene už v 15. storočí, v súčasnej dobe ho udeľuje kráľovská rodina. Spoločnosť Samsung si vymenovanie veľmi cení a rozhodne ho neberie na ľahkú váhu.

Značky: