Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová mapa v hre Fortnite, inšpirovaná špičkovými monitormi Odyssey, prichádza na trh. Budú ju sprevádzať živé streamy na platforme Twitch a odmeny v honbe za pokladom.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila Odyssey Universe, novú personalizovanú mapu pre hráčov Fortnite. Základom pre ňu je špičkový rad herných monitorov Samsung Odyssey. Odyssey Universe je nové herné prostredie, ktorého hlavným motívom sú špičkové monitory Samsung Odyssey a výhody, ktoré hráčom prinášajú.

„Sme radi, že môžeme predstaviť jedinečné, na mieru šité herné zážitky s monitormi Odyssey v prostredí jednej z najpopulárnejších hier na svete,“ uviedol Hoon Chung, výkonný viceprezident divízie zobrazovacích zariadení v spoločnosti Samsung Electronics. Rad Odyssey budeme aj naďalej rozvíjať a chceme, aby o týchto monitoroch vedelo stále viac ľudí, k čomu môžu poslúžiť aj nové herné zážitky a najrôznejšie akcie.

Herná mapa Odyssey Universe sa skladá z piatich hlavných oddielov nazvaných podľa jednotlivých monitorov radu Odyssey. Dostali názov Level Ark (podľa modelu Odyssey Ark s uhlopriečkou 55 palcov, čiže 140 cm, ktorý nastavil v hernom svete nový štandard) a ďalej Level G9∙G8∙G7∙G6 podľa príslušných modelov Odyssey, napr. Neo G9 či G8. V každom oddieli musia hráči splniť rôzne úlohy a misie, zároveň naň čakajú najrôznejšie odmeny.

Odyssey Universe sa predstaví na platforme Twitch

Predstavenie nového herného prostredia Odyssey Universe sa odohrá na populárnej streamingovej platforme Twitch, konkrétne na oficiálnom kanáli Samsung Odyssey s nasledujúcimi streamermi:

SypherPK (634,6 miliónov followerov)

NickEh30 (435,5 miliónov followerov)

Dátum: 23. marca, 14:00 EST (19:00 SEČ)

Streameri predvedú, ako sa s novými mapami hrá, vysvetlia divákom, ako skúmať herné prostredie a ako je možné získať exkluzívnu ponuku monitorov Odyssey.

Odyssey Universe a honba za pokladom

Zaujímavé akcie sa neobmedzujú len na streaming – až do 29. marca majú hráči ešte jeden dôvod, prečo do vzrušujúceho herného prostredia Odyssey Universe vstúpiť. Môžu sa totiž zúčastniť „honby za pokladom“, teda za skrytými informáciami v každom z oddielov mapy. Hneď ako tieto informácie objavia, môžu ich zadať do formulára na webovej stránke Odyssey Universe a následne sa zúčastniť špeciálnej lotérie. Hlavnou cenou sú herné monitory Samsung Odyssey, mená víťazov budú zverejnené na twitchovom kanáli Samsung Odyssey 30. marca o 19:00 EST (24:00 SEČ).

V rámci prípravy na štart Odyssey Universe môžu hráči navštíviť webové stránky nového herného prostredia, získať najnovšie informácie a zistiť podrobnosti o honbe za pokladom.

Značky: