Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes uviedla na trh Sound Blaster X1, špičkový USB DAC a slúchadlový zosilňovač, ktorý ponúka vyhlásenú technológiu Sound Blaster Acoustic Engine spolu s viackrát ocenenou technológiou Super X-Fi Headphone Holography, ktorá sa prvýkrát objavila v kultovom zariadení SXFI AMP. Malý ako prst, servíruje obrovskú lahôdku viackanálového zvuku s vysokým rozlíšením a pohlcujúcim zvukom, s autentickou reprodukciou do posledného detailu, poháňaný špičkovým 128dB 32-bitovým DAC prevodníkom AKM4377 a duálnym zvukovým operačným zosilňovačom Ti/Burr-Brown INA1620.

Sound Blaster X1 je najlepšie použiť  s počítačmi PC a Mac a s aplikáciou Creative, pričom používatelia  získajú prístup k Sound Blaster Acoustic Engine, kde môžu využiť celý balík technológií na spracovanie zvuku a zlepšiť tak svoje zážitky pri práci aj zábave.

Vďaka virtualizácii Sound Blaster Surround si používatelia môžu vychutnať fenomenálnu sieť hĺbky a rozsahu zvukového ponoru vo filmoch, hudbe a hrách. Technológia CrystalVoice sa stará o množstvo inteligentných úprav počas konferenčných hovorov s funkciami, ako sú SmartVolume a Acoustic Echo Cancellation; k dispozícii je aj súprava SmartComms, ktorá pomáha účinne redukovať hluk v pozadí a automaticky stlmiť používateľov, keď nehovoria. K dispozícii sú profesionálne vyladené zvukové a herné predvoľby, ktoré ešte viac potešia hráčov; režim Scout Mode rozpoznáva jemné zvukové signály, aby boli hráči neustále o krok pred svojimi konkurentmi.

Používatelia si tiež môžu vychutnať holografiu slúchadiel Super X-Fi, ktorá nanovo definuje počúvanie slúchadiel tým, že obnovuje zvukovú scénu prémiového systému s viacerými reproduktormi a prináša rozsiahly zážitok. Okrem toho sa mapovanie uší prostredníctvom aplikácie SXFI prispôsobuje ušiam používateľov a pomáha im čo najprirodzenejšie sa ponoriť do všetkého zvuku, najmä filmov a hier.

Sound Blaster X1 je jednoducho presvedčivé zvukové riešenie, ktoré nároční používatelia nemôžu ignorovať.

Ceny a dostupnosť

Cena zariadenia Sound Blaster X1 je 69,99 EUR a je k dispozícii v online obchode Creative.

Ďalšie informácie o zariadení Sound Blaster X1 nájdete na adrese creative.com/SoundblasterX1.  

Značky: