Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SPI International pokračuje v omladzovaní audiovizuálneho šatu svojich programov. Počas tohto mesiaca aktualizoval grafický balík svojho programu FilmBox Premium na všetkých územiach, kde je program k dispozícii.

SPI / FilmBox nedávno prezentoval novú vizuálnu podobu programu FilmBox, ktorú predstavil v apríli pilotným spustením na Slovensku a v Českej republike. Ďalšie krajiny nasledovali v júli. Teraz predstavuje nový grafický balík aj pre svoj prémiový filmový kanál FilmBox Premium, a to naraz vo všetkých krajinách, kde je kanál k dispozícii.

„S potešením oznamujeme, že v súlade s naším cieľom poskytovať našim klientom neustále dokonalý zážitok zo zábavy, využívajú od augusta naše kanály FilmBox Premium nový, najmodernejší grafický vzhľad,“ povedal Haymi Behar, marketingový riaditeľ spoločnosti SPI International. „Tento prechod odzrkadľuje náš záväzok poskytovať služby a produkty najvyššej kvality. Cieľom novej grafickej podoby programu je zlepšiť používateľské skúsenosti spojením známych a praktických prvkov,“ dodáva Behar.

FilmBox Premium je vlajkovou loďou medzi prémiovými kanálmi SPI / FilmBox a vysiela najhorúcejšie trháky, ocenené svetové filmy a slávne hollywoodske kúsky s najobľúbenejšími hviezdami. Kanál má v súčasnosti takmer 5 miliónov predplatiteľov na celom svete vo viacerých krajinách nachádzajúcich sa v strednej a východnej Európe a vďaka novým dohodám pokračuje rast jeho vplyvu v globálnom meradle.

 

Značky: