Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

#ObjavUdržeteľnéSlovensko po roku skúšobného fungovania prichádza na trh v novom kabáte a rozširuje ponuku služieb. Nahliadnite do unikátnej platformy, ktorá mapuje, podporuje, rozvíja udržateľný cestovný ruch naprieč slovenskými regiónmi.

Prednosti:

  • zázemie turistických informačných centier po celom Slovensku
  • pokrytie oblastí ako ekoturistika, regionálne špeciality, tradičné remeslá a ďalšie
  • unikátne česko-slovenské prepojenie projektu (Ekotema Group s.r.o. & AICES)

Projekt stojí na dvoch hlavných pilieroch. Ekonomický – podpora podnikateľov, zariadení, cieľov, atrakcií, aktivít, ktoré prispievajú k rozvoju šetrného cestovného ruchu alebo majú pozitívny vplyv na životné prostredie. Environmentálne – šírenie osvety prostredníctvom príkladov dobrej praxe, rozvoj prírodného turizmu, objavovanie menej známych lokalít, regionálnych výrobkov alebo tradičných ľudových remesiel.

Partnerstvo na najvyšších poschodiach

#ObjavUdržateľnéSlovensko disponuje exkluzívnou licenciou na podporu šetrného cestovného ruchu a prezentácie Slovenskej republiky na národnej/medzinárodnej úrovni a použitie ochrannej známky Slovenska – „Dobrý nápad Slovensko / Good Idea Slovakia“ na tento účel.

Súlad s oficiálnou environmentálnou politikou Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky znamenal udelenie záštity ministra Jána Budaja.

Spájame sily s tými najvýznamnejšími z odboru. To je dôvod nášho strategického partnerstva s projektom #praveslovenske, ktorý vďaka online nástrojom prezentuje „Hrdo a Srdcom“ všetko krásne čo Slovensko ponúka. Spoločne tvoríme jedinečné zázemie pre domácich výrobcov, umelcov, tradície, folklór ai.

Príležitosti pre firmy, remeselníkov i jednotlivcov

Má vaša firma/organizácia/projekt blízko k ekológii, šetrnej turistike, udržateľnému rozvoju, ochrane prírody, regionálnym tradíciám, remeselnému umu, kultúrnemu bohatstvu…? Prepojte svoju značku s #ObjavUdržateľnéSlovensko a dajte vášmu úsiliu novú pridanú hodnotu:

  • inzerujte na udrzatelneslovensko.sk,
  • predstavte svoj podnik/projekt verejnosti prostredníctvom krátkodobej alebo dlhodobej kampane,
  • ponúknite váš unikátny produkt/službu redakcii #ObjavUdržiteľnéSlovensko k recenzii, testu, reportáži či spracovaniu interaktívneho obsahu,
  • máte záujem o špecifický typ spolupráce? Kontaktujte nás pre individuálnu podobu partnerstva.

Poznáte Slovensko krížom krážom? Chceli by ste prispieť svojim tipom, odporúčaním na zaujímavé miesto, atrakciu, aktivitu? Zapojte sa ako aktívny jednotlivec pod značkou #ObjavUdržateľnéSlovensko. Príležitosti sú v marketingovej aj redakčnej oblasti. Stotožňujte sa s myšlienkou a posolstvom #ObjavUdržateľnéSlovensko a radi by ste rozšírili naše dobré meno? Staňte sa ambasádorom projektu vo vašom regióne, od Bratislavy až po Michalovce. Zasaďte sa o praktický rozvoj v spolupráci s vašim najbližším turistickým informačným centrom.

Značky: