Navigácia Sygic prináša ďalšiu doplnkovú službu. V spolupráci s poisťovňou Union je súčasťou tejto navigačnej aplikácie aj cestovné poistenie. Táto výhoda je dostupná aj pre používateľov Sygicu na Slovensku.

Sygic GPS Navigácia už nie je len inteligentná appka, ktorá môže fungovať aj bez internetového signálu. Po nedávnom integrovaní režimu pre elektrické vozidlá s platbou za nabíjanie priamo v aplikácii, prichádza Sygic s ďalšou službou s pridanou hodnotou – možnosťou nakupu cestovného poistenia.

Cesta autom sa v poslednom období stala najbezpečnejšou formou cestovania. Okrem bežného cestovného poistenia vyžaduje od svojich návštevníkov čoraz viac krajín pripoistenie pre prípad nakazenia COVID-19, ktoré však v ponuke poisťovní zatiaľ stále nie je štandardom. Union a Sygic preto spojili sily a vytvorili zaujímavý produkt. Navigačná aplikácia Sygic ponúka cestovné poistenie s pripoistením COVID-19 ako jediná na globálnom trhu. Poistenie sa pritom dá uzavrieť aj priamo počas cesty. Dá a vybaviť za pár sekúnd, pričom poistenie začína platiť ihneď po zaplatení.

V aplikácii Sygic sú na výber tri druhy poistenia: krátkodobé cestovné poistenie, krátkodobé vrátane pripoistenia COVID-19 a dlhodobé (ročné) cestovné poistenie.

Krátkodobé poistenie zahŕňa krytie liečebných nákladov v Európe a okolitých štátoch až do 250 000 eur, poistenie pre bežné činnosti a všetky bežné športové a voľnočasové aktivity, prémiové asistenčné služby 24/7, poistenie nákladov spojených s vycestovaním a ubytovaním blízkej osoby v mieste hospitalizácie a to všetko je bez spoluúčasti. V alternatíve s pripoistením COVID-19 sú navyše zahrnuté aj liečebné náklady na ochorenie COVID-19 až do výšky 50 000 eur.

Ročné poistenie je výhodné pre tých, ktorí strávia na cestách aspoň 25 dní z roka. Jeho kúpou získate poistenie opakovaných ciest do zahraničia počas 365 dní, pričom maximálna doba poistenia na jednu cestu je 30 dní. Súčasťou sú aj liečebné náklady v Európe a okolitých štátoch až do 250 000 eur, bežné činnosti a vybrané športové a voľnočasové aktivity.

Cestovné poistenie je v Sygic GPS Navigácii k dispozícii nielen pre šoférov s platenou navigačnou licenciou Sygic. Poistiť sa môže ktokoľvek, kto má aplikáciu Sygic v mobile, a to aj v bezplatnej verzii navigácie, aj keď cestuje lietadlom, autobusom, vlakom, loďou či motorkou. Poistenie je zatiaľ dostupné pre telefóny s OS Android, verzia pre iOS sa tiež objaví ešte v priebehu tohto leta.

Značky: