Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Trust uviedla na slovenský trh dve novinky – ultraľahkú gamingovú myš Graphin a hernú klávesnicu Azor. Minimálna hmotnosť myši Graphin 74 g umožňuje presné a veľmi rýchle ťahy, ktoré sú podporené špeciálnymi klzkými podložkami pre maximálne plynulý pohyb myši. Gamingová klávesnica Azor je určená hráčom, ktorí chcú svoje schopnosti dostať na vyššiu gamingovú úroveň za dostupnú cenu.

Trust GXT 960 Graphin

Ultraľahká optická myš Graphin je určená pre pravákov a jej citlivosť možno nastaviť na škále až do 10 000 dpi. Jej celková váha je len 74 g a k počítaču s operačným systémom Windows sa pripája 1,8 m dlhým opleteným USB-A 2.0 káblom, ktorý je prispôsobený tak, aby voľne a ľahko kĺzal po hernom stole. Na hornej strane sú dve klasické tlačidlá, scrollovacie koliesko a tlačidlo nastavenia DPI. Na ľavom boku sú umiestnené dve tlačidlá pre použitie palca.

Telo myši Graphin je posiate šesťuholníkovými výrezmi inšpirovanými znázornením chemickej štruktúry grafenu – superľahkej formy uhlíka. Celé telo je zároveň podsvietené, čo dodáva myši výrazný a štýlový efekt. Podsvietenie je prispôsobiteľné v RGB škále so 16,8 miliónmi farieb. Súčasťou balenia je aj software, pomocou ktorého je možné naprogramovať všetkých 6 tlačidiel a nastavovať aj rôzne makrá.

Na slovenskom trhu je ultraľahká myš Trust GXT 960 Graphin v predaji za maloobchodnú cenu 39,9í eur.

Podsvietená klávesnica Trust GXT 835 Azor (CZ/SK)

Gamingová klávesnica Azor je určená hráčom, ktorí chcú vstúpiť do sveta hrania na gamingovej úrovni a požadujú k tomu adekvátne príslušenstvo za dostupnú cenu. Klávesnica Azor je vybavená protišmykovými gumovými nožičkami, anti-ghostingom až pre 8 klávesov, 12 multimediálnymi klávesmi a špeciálnym herným režimom. Typ uloženia klávesov je membránový a na klávesnici možno nastavovať aj úroveň podsvietenia. Jej rozloženie je prispôsobené českému / slovenskému trhu a má 100 % veľkosti, teda vrátane numerických klávesov. K počítaču sa pripája štandardným USB káblom.

Na slovenskom trhu je klávesnica Trust GXT 835 Azor (CZ/SK) v predaji za maloobchodnú cenu 17,99 eur.

Značky: