Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenská online služba TULIP, ktorá umožňuje automatické zaúčtovanie dokladov, pridáva do portfólia softvérov, na ktoré sa v reálnom čase napája, ďalšie veľké mená. Odteraz je TULIP vhodným riešením pre spoločnosti, ktoré na svoje účtovníctvo využívajú účtovné softvéry Asseco Helios Orange a Asseco SPIN. 

Do portfólia TULIPU donedávna patrili programy SAP, Pohoda a Microsoft Dynamics NAV. Pre „Navision“ od Microsoftu je TULIP aj strieborným partnerom. S príchodom roka 2018 je možné komplexné pripojenie v reálnom čase už aj na softvéry Asseco Helios Orange a Asseco SPIN.

Helios Orange od firmy Asseco Solutions je najrozšírenejší ERP systém v segmente malých a stredných podnikov.

Dodávateľom SPINU je tiež Asseco Solutions a využívajú ho skôr stredné, veľké podniky a korporácie pre jeho pokročilé funkcie.

TULIP poskytuje skenovanie dokumentov, vyťažovanie cez OCR, validáciu aj online archív. Súčasťou je prepojenie na účtovný ERP systém. Platforma slúži ako komunikačné prostredie medzi firmou a jej účtovníkom. Zároveň v ňom prebieha celý proces spracovania, vyťaženia, schválenia a uloženia faktúry. Na zaúčtovanie je potrebné napojenie platformy na účtovný systém. Na trhu je ich mnoho a majú rôzne technické základy. TULIP sa postupne spája s najväčšími hráčmi, aby vedel pokryť potreby rôznych klientov.

„Prepojenie v reálnom čase na tieto dva softvéry z rodiny Asseco Solutions je pre TULIP prvým krokom k plánovanému dlhodobému partnerstvu“, vraví Viktor Mečiar, výkonný riaditeľ TULIP Solutions.

TULIP je slovenská platforma, v ktorej sa okrem účtovníctva spracováva aj mzdová a HR agenda (dochádzkový systém alebo online výplatné pásky). Už dnes pôsobí v celom regióne CEE. Snaha o bezpapierovú kanceláriu presahuje hranice štátov nielen kvôli tomu, že firmy dnes bežne pôsobia na viacerých trhoch a štátne územia a legislatíva nie sú prekážkou. Zákony Európskej únie, Parížska dohoda a mnoho ďalších trendov určuje, že šetrenie prírodných zdrojov je budúcnosť pre planétu, a teda aj pre dennodenné podnikanie každej firmy a jednotlivca.

Ďalšie informácie: https://tulipize.sk/

Značky: