Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Populárna česká nízkosacharidová diéta uviedla na trh ďalšiu novinku – Zmes kávy na podporu chudnutia s príchuťou zelenej kávy. Nie je to iba šetrnejšia alternatíva, ale na rozdiel od klasickej kávy, táto obsahuje jedinečné ingrediencie. Aké je jej tajomstvo?

Možno si hovoríte, v čom môže byť zmes kávy na podporu chudnutia s rozpustnou vlákninou KetoMix iná, ako ostatné kávy? Je to tým, že obsahuje navyše rozpustnú čakankovú vlákninu – Inulín, Garcíniu Kambodžskú, Matcha čaj a Bromelaín. Každá z týchto prísad je pre organizmus zásadne prospešná. Práve zmes z kávy s rozpustnou čakankovou vlákninou je dokonalým spojením ojedinelých prísad, a zároveň  jednoduchou formou, ako ich pravidelne zaradiť do stravy. 

Podporte pitným režimom aj zhadzovanie kíl

Nielen počas chudnutia by malo vaše trávenie správne fungovať. Podporiť sa dá práve Inulínom, čo je rozpustná čakanková vláknina, ktorá prispieva k normálnej funkcii čriev. Ďalším dôležitým procesom v našom tele je metabolizmus lipidov (metabolizmus tukov). Dochádza pri ňom k rozkladaniu tukov za účelom vytvorenia bunečnej energie. Práve metabolizmus tukov veľmi dobre podporuje Garnícia Kambodžská a podieľa sa na ňom aj Matcha čaj.

Poslednou zložkou, ktorá podporuje biochemické reakcie v našom organizme, je Bromelaín – zmes enzýmov. To všetko sú látky, ktoré v klasickej káve nenájdete. Obohaťte svoj bežný kávový rituál o tieto blahodarné živiny. Svoj ranný či poobedný kofeínový nápoj zameňte za KetoMix Zmes kávy na podporu chudnutia. Doprajte svojmu telu niečo naviac.

Ak ešte stále neviete, aké darčeky tento rok rozžiaria tváre vašich blízkych, inšpirujte sa. Darček v podobe zmesi z kávy na podporu chudnutia zahreje iste nielen pri srdci, ale doslova každého v tomto zimnom období poteší. Treba myslieť na zdravie obdarovaných, a preto neváhajte 😊 S príchuťou zelenej kávy si vychutnáte každý okamih a naberiete novú silu aj na ťažké prekážky bežného dňa.

Obsah balenia 94 g (47 porcií),

  • vhodné už od 1. fázy ketónovej diéty KetoMix,
  • vysoký obsah vlákniny,
  • bez pridaného cukru,
  • skvelá príchuť zelenej kávy,
  • jednoduchá a rýchla príprava.

Značky: